2777
2789

و اصلا تو شهرای بزرگ و حتی شهرستان ها هم ور افتاده تقریبا 

شاید روستاها باشه

و الان جوونا باهم اشنا میشن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ور نیفتاده

من خودم شخصا سنتی دوست ندارم ولی خب خیلیا اینجوری ازدواج کردن و خوشبخت هم هستن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

هنوزم هس ،طرفدارش بودم ولی هرکسی شعور اینجور خواستگاری هارو نداره 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
ور نیفتادهمن خودم شخصا سنتی دوست ندارم ولی خب خیلیا اینجوری ازدواج کردن و خوشبخت هم هستن

عصر حاضر صحبت میکنم 

و کلان شهر ها

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

عصر حاضر صحبت میکنم و کلان شهر ها

میدونم

هنوزم هست در اطراف من

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ولی قبول کنیم ک دوام ازدواج های سنتی بیشتره

خیر من و همسرم از یاهو. چت اشنا شدیم الان 15ساله ازدواج کردیم با احتساب زمان دوستی نزدیک 20ساله باهمیم

دوام ازدواج به شناخت و انعطاف طرفین بستگی داره

خواستگار سنتی فرقش چیه؟! رو سرش خامه بسته؟!

یا مثلاً بروز ازدواج کردن اینه که خارج از چارچوب شرع و بدون نظارت خانواده هرکاری به درست و نادرست بشه و چهار تا بچه هم بندازند اما هنوز در  شناخت و مناسب دونستن هم مردد باشند؟! 

به نظرم اینکه قواعد اخلاقی و ارزش‌های خانوادگی در همه مراحل فرایند ازدواج لحاظ بشه، دیگه مهم نیست تو ایستگاه فضایی آشنا بشی یا قعر زمین! خودت بربخوری یا بهت معرفی کنن و....

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

ور که نیفتاده 

هنوز خیلی ها قبول دارن

من جمله خانواده خودم

ولی من بدم میاد

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

خیر من و همسرم از یاهو. چت اشنا شدیم الان 15ساله ازدواج کردیم با احتساب زمان دوستی نزدیک 20ساله باهم ...

عشقتون پایدار 

منم نگفتم ازدواج های مدرن دوام نداره دارن من گفتم اگ بخوایم مقایسه کنیم سنتی بهتره 

خیر من و همسرم از یاهو. چت اشنا شدیم الان 15ساله ازدواج کردیم با احتساب زمان دوستی نزدیک 20ساله باهم ...

یعنی مجازی آشنا شدید؟! 

بار اول چطور اعتماد کردید که ببینیدش؟

تو همون مجازی فهمیدید آدمِ شماست؟

2810