2777
2789
عنوان

دوستم باباش بازنشسته اس

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفش درسته انگارفارغ از هر اظهار نظر احساسیاما مطمئنه که اون حقوق فقط به ایشون میرسه؟خواهر برادر دیگ ...

حقوق پدر بعد فوت به برهدر نمیرسه فقط دختر یعنی ایشون خواهر نباید داشته باشن 

دوستت امید ب زندگیش نداره. همین ک هدف داشته باشه و واسش تلاش کنه مهمه. مهم حقوق آموزش پرورش نیس

باهاش صحبت کن بره ب جلو

ایشالا تو این مسیر با ی پسر خوب آشنا شد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
واقعا؟اینطور نیست ها

اره گلم 

دختر وقتی ازدواج کنه یا شاغل باشه دیگه حقوق پدرش رو بهش نمیدن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
خب بره سرکار حقوق خودش هم هست بعدها حقوق پدرش هم میاد بیشتر میشه اصلا خودش خونه کلافه نمیشه؟ فقط بخو ...

این نظر درسته

اگه دوستتون مجرد باشه چه حقوق داشته باشه و چه نداشته باشه میتونه حقوق پدرش رو استفاده کنه

دو تا حقوق بهتر از یه حقوقه 😂

درضمن کار ادم رو منظم، صبور و با پشتکار میکنه فقط بحث مالی تو کار مطرح نیست 

البته این ریسک وجود داره که قانون عوض شه

چون دخترانی که دارن حقوق پدرشون رو میگیرن زیاد شده و این واسه صندوق های ورشکسته ی بازنشستگی خیلی هزینه ست

اصلا بعید نیست قانون رو عوض و یا محدودش کنن

به دوستت بگو هر نسلی باید واسه خودش کار کنه