2777
2789

طپش قلب و درد قفسه سینه داشتم قرص خوردم اونطوری فرقی نکرد معده دردم اومد روش:) 

من خسته شدم دیگه از این همه استرس 

هیچکیم درکم نمیکنه 

من دیگه نمیکشم اگه میتونستم خودکشی میکردم راحت میشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چرا چیشده ولی اینو بدون زندگی سختی و خوشی هاش میگذره و هیج وقت ارزش خودکشی نداره

گفتم بالاتر 

اصلن حالم خوب نیست بهترم نمیشه درسم که نمیخونم دیگه

دلیلی واسه زندگی ندارم

من درکت میکنم امروز دستام میلرزید از شدت استرس حتی یه وقتا دلپیچه شدید میگیرم از شدت استرس یا همش پوست لبمو میکنم دست خودم نیست همه موهامم داره میریزه قرص هم جواب نداد واقعا میخوام بمیرم راحت شم از این همه فشار و استرس

باشه قبول من باختم / بس کن دیگه آقای قاضی....🥀
من درکت میکنم امروز دستام میلرزید از شدت استرس حتی یه وقتا دلپیچه شدید میگیرم از شدت استرس یا همش پو ...

دقیقن منم همینم 

از استرس دل پیچه و معده درد میگیرم نفسم میگیره دستام میلرزه سرد میشه دست و پاهام

پوست لب و دستمو میکنم

هیچکی هم درکم نمیکنه میگن وا چرا الکی استرس داری 

مامانم اومده قیافه میگیره که چرا درس نمیخونی میگم حالم بده میگه تو همش میگی حالت بده

کنکور فشار زندگی:)

باور کن من الان کنکور کارشناسی دادم کنکور ارشد دادم ارشدم تموم شد دارم پایان نامه می‌نویسم ولی فک میکنی استرس تموم شد؟ نه. چیزی شد؟ نه. رتبم ۳ رقمی بود جایزه دادن؟ چیزی دادن؟ چیز خاصی شدم؟ جایی رو گرفتم؟ نه واقعا هیچ فرقی نداره الکی زندگیتو خراب نکن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
دقیقن منم همینم از استرس دل پیچه و معده درد میگیرم نفسم میگیره دستام میلرزه سرد میشه دست و پاهامپوست ...

الهی بمیرم با پوست و استخونم میفهمم چی میگی کاش یه درمان قطعی واسه ماها بود اگه میتونی برو پیش یه دکتر قرصای ضد استرس مصرف کن شاید یکم کمک کرد 

باشه قبول من باختم / بس کن دیگه آقای قاضی....🥀
گفتم بالاتر اصلن حالم خوب نیست بهترم نمیشه درسم که نمیخونم دیگهدلیلی واسه زندگی ندارم

زندگی همیشه پر از لحظات سخت و آسونه همیشه که یه جور نمیمونه مشکلات همیشه هستن اما ماندگار نیستن در ضمن همه مون تو زندگی هامون مشکلات بزرگ و کوچیک داریم اما دلیل نمیشه خودکشی کنیم که رفیق

مشکل کنکوره خب بشین بخون یه روز بشین با خودت حرف بزن با خودت کنار بیا و شروع کن به درس خوندن

تو زندگی راه های مختلف زیادی هست و خودکشی دلیلی نداره اصلا جز برنامه هامون باشه دختر قوی🤛🏻🤜🏻

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
باور کن من الان کنکور کارشناسی دادم کنکور ارشد دادم ارشدم تموم شد دارم پایان نامه می‌نویسم ولی فک می ...

میدونم این استرسا تهش هیچه نباید خودمو اذیت کنم ولی دست خودم نیست 

بابت حرفات ممنون❤🫂

الهی بمیرم با پوست و استخونم میفهمم چی میگی کاش یه درمان قطعی واسه ماها بود اگه میتونی برو پیش یه دک ...

خدانکنه ❤

خیلی سختههه تحملش

اره واقعن کاشکی میشد درمان کرد ولی نمیشه 

اره باید دکتر نمیشه اینطوری ولش کرد 

مرسی ار حرفات ❤

2810