2777
2789

میگم آزمایش هفتگانه دارم الان موز ونارنگی ویه کلوچه خرمایی خوردم قندمو بالا نشون میده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امکانش هس 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

از الان دیگه چیزی نخور

یا ماست وکدو قندپایین میاره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو تابستون یه کاسه گیلاس خوردم صبح رفتم ازمایش قندم خییییلی بالا بود دوتر اورژانسی برام ازمایش قند نوشت ولی از ساعت 9 شب ک شام خوردم دیگه هیچی نخوردم قندم اوکی شد

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده
بارداری

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خب پس نرم پس فردا برم

برو ۸ ساعت قبلش نباید چیزی بخوری  با یه کلوچه قندبالا نشون نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دیروز دادم سه مرحله خون گرفتن یه شربتم دادن مزه پرتغال میداد

منم گفتن امروز برم نرفتم خسته بودم اینروزا تعمیرات خونه داریم کارام زیاده ازاینورهم باردارم  اذیتم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم الان توام ورم داری من حس میکنم صبح که از خواب بیدار میشم ورم دارم یکم

من چند روز پیش پای راستم یکم ورم کرد و زود خوب شد 

بخاطر همین آزمایش دفع پروتئین هم دادم 

ولی صبح ها نه نرمالم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

2810