2777
2789
عنوان

😝 پس انداز کردن 😄

75 بازدید | 6 پست

میرزا اویس تهرانی -رحمت الله علیه- مردی بود گنجشک روزی و گاه هیچ نمی خورد تا بدان حد که حواصیل را بر روی رشک آمد و شکایت به سلیمان بود که ای سلیمان مردی در تهران است که روزی من می خورد و من با او بر نمی‌آیم.

گفت: روزی تو چیست

گفت: باد هوا

گفت: آسوده باش که روزی تو مقدر است و آنچه او می‌خورد دود است نه باد.

و این میرزا اویس را وقتی چنین افتاد که شبانروز هیچ نیافت و به غایت دلتنگ بود و گرسنه. پس برخاست و به کوچه شد تا لختی را بپیماید و چیزی مگر بیابد، دیناری زر دید به راه افکنده،

گفت: باشد که این زر در راه من کسی افکنده است تا بدان قوتی بسازم و شکمی بنوازم.

پس زر برگرفت و بر سر چهارراه استانبول شد و بفروخت و وجه بستد  و آهنگ بازگشت نمود. در راه بانکی دید آراسته و در آن پژو ۴۰۵ به جایزه نهاده. داخل شد و آن وجه به حساب نهاد و گرسنه به خانه شد و گویند ۳۰ سال بود تا پیاده میرفت و دوستان را می‌گفت :

ای دوستان از من شما را بشارت باد که در همین نزدیکی صاحب ماشین خواهم شدن و بر شما را فخر همی فرختن، و چندان این بگفت تا بمرد. رحمت الله علیه

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

عالی😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

عالی😂

تشکر از لطف شما مهربانو

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشکر از لطف شما مهربانو

خواهش میکنم 🙏🙏

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

😅😅😅خیلی خوب بود

تشکر از لطف شما مهربانو

برات ایت الکرسی خوندم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .