2777
2789
عنوان

بیاید راجب مهریه حرف بزنیم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 155 پست
چقد دیگههه

چون من از روز اول میخواستم ۵۵۵تا باشه شاید بشه این تعداد دیگه به کرمش بستگی داره😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

مهریه مامانم ۲۰۰۰ سکه هست. سال ازدواجشون

مشالله😂😂😂

تگم‌کرده بودی خواستم‌جواب بدم تاپیک‌رو بسته بود استارتر

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون من از روز اول میخواستم ۵۵۵تا باشه شاید بشه این تعداد دیگه به کرمش بستگی داره😂😂😂

چرا ۶۶۶ تا تباشه😂😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

من اینجوری میگم ولی حالا اگر امیدوارم بعد هزارسال زبونم لال خواستم طلاق بگیرم بیشتریشو میبخشم تو مهر ...

خدانکنه کار به طلاق بکشه

مشالله😂😂😂تگم‌کرده بودی خواستم‌جواب بدم تاپیک‌رو بسته بود استارتر

😂😂😂اره حسابی زیاده بابام جیک نمیزنه😂

اها مشکلی نیست گلمممم❤❤❤🫂🫂🫂تو رو سر ماجادری ملوس 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چرا ۶۶۶ تا تباشه😂😂😂

چون عدد شیطانیه😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

والا اصن این تاپیک چیه زدی اخه😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂تو یجور بریدی و دوختی و تا تهش رفتی انگار نشستی وسط مجلش خاستگاری😂😂😂

😂😂😂اره حسابی زیاده بابام جیک نمیزنه😂اها مشکلی نیست گلمممم❤❤❤🫂🫂🫂تو رو سر ماجادری ملوس

😂😂😂😂😂اشکال ندارههه

فدات شمم

بزنه ب نامت موقع عقد ابن فرقی نداره جیگر؟

خب اگ بزنه چرا

ولی اگ نداشته باشه همینجور رو هوا بگه بنظرم باز با سکه فرقی نداره

مهریه علاوه بر سکه ملک بخواین 

حتی اگه رو کاغذ صورت مهریه تون ذکر بشه که چند دانگ از فلان ملک در آینده به نامتون باید بزنه و بزرگترای مجلس امضا کنن و موقع عقد بدین محضردار کارای لازم رو انجام بده در حد محکم ترین سند معتبر و قابل وصوله. البته بعد ازدواج در اولین فرصت بخواید که به نامتون بزنن

2810