2777
2789
عنوان

بیاید راجب مهریه حرف بزنیم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 155 پست
به هیچ وجه این اشتباهو نکن.با کوچکترین اختلافی که پیش بیاد بهت میگه طلاق

خوبه دیگه مگه اینجا مثل نقل و نبات نسخه طلاق واسه همدیگه نمیپیچن ؟ اینجوری بی دردسر تر به خواسته اشون میرسن

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

یکی از دوستان قدیمیم ازدواج کرد به هر طریق به مشکل خوردن این مهریه مثل خوره افتاد به جونش از نزدیک م ...

اوووو

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش عوض مهریه پسر باید یه پشتوانه مالی میداد ب دختر ابنجوری خیلیا مجرد میموندن با این وضع مملکت ک 😂 ...

ینی چی پشتوانه مالی؟؟؟

ینی مغازه و ماشین و اینا؟؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ای کمرم شکست😂

من اینجوری میگم ولی حالا اگر امیدوارم بعد هزارسال زبونم لال خواستم طلاق بگیرم بیشتریشو میبخشم 

تو مهریه گل هم میخوام گل صورتی 🚶‍♀️

+هنوز ازدواج نکردم 😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

جدیخب وقتی دوسم داره چرا بگه طلاق

چون این آدمها انتخاب درست نکرده اند 

پس مهریه میشه تنها پشتوانه 

در حقیقت زندگی شون رو محبت و احترام و ارزش سرپا نگه نداشته 

مهریه نگه داشته

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

الانک میگن کلا هرچی مهرت باشه ۱۴تا تعلق میگیره بهت خواهرم میگفت مال من ۳۰۵ تاس یه روزی کسیو ک دوسش د ...

اره بابا مهریه اصلا به بدبختی تعلق میگیره

همون منم میخام نداشته باشم راحت😂😂😂

ولی شاخه گل‌دوست دارممممم

بنظرت نداشتن مهریه بده؟

من از سکه ی زیاد خوشم میاد

فعلا گفتن ۳۱۳تا و تو اون دفتره ثبت کردن ولی قرار شده وقتی ان شاالله رفتیم محضر بگیم زیادترش کنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

مهریه مامانم ۲۰۰۰ سکه هست. سال ازدواجشون

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چون این آدمها انتخاب درست نکرده اند پس مهریه میشه تنها پشتوانه در حقیقت زندگی شون رو محبت و احترام و ...

من واقعا میبینم طرفم‌دوسم داره

حتی روزی هم برسه که باهم به تفاهم نرسیم و همو نخوایم خب طلاق میگیریم که انشالله چنین روزی نرسه

و من خودم دوست دارم ۱۴ تا شاخه گل مهرم باشه 

اگه میخواد به زور مهریه از سر اجبار منو نگهداره خب نباشم بختره

برای ادامه زندگیمم خودم ، خودم رو میسازم احتیاج به مال کسی دیگ‌ندارم ک خودمو با اون مال معاوضه کنم

اره افرین خونه مغازه ماشین یه چی دندون گیر

خب این چ فرقی کرد باز😂

اره بابا مهریه اصلا به بدبختی تعلق میگیرههمون منم میخام نداشته باشم راحت😂😂😂ولی شاخه گل‌دوست دارمم ...

اینکارو هرگز نکن چرا نداشته باشی بهرحال باید دلت به یه چی گرم باشه ب هیییییییچ مردی حتی فرشته بود اعتماد نکن

من واقعا میبینم طرفم‌دوسم دارهحتی روزی هم برسه که باهم به تفاهم نرسیم و همو نخوایم خب طلاق میگیریم ک ...

اون جمله اخری حق ترینه 

پشتوانه آدم خودشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من از سکه ی زیاد خوشم میادفعلا گفتن ۳۱۳تا و تو اون دفتره ثبت کردن ولی قرار شده وقتی ان شاالله رفتیم ...

چقد دیگههه

اینکارو هرگز نکن چرا نداشته باشی بهرحال باید دلت به یه چی گرم باشه ب هیییییییچ مردی حتی فرشته بود اع ...

نمیدونم

ولی میگم ۱۴ تا شاخه گل قشنگ‌تره

2810