2777
2789
عنوان

بیاید راجب مهریه حرف بزنیم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 155 پست
جدی میگم من کالا نیستم مهریه برام مهم نیست مهریه سنگین هم نمیخواد در عوضش معیار های دیگه ای دارم که ...

من گل دوست دارم

۱۴ شاخه گل با همون ۱ سکه 

مگه میخام برم شرط بندی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

80 سکه بخشیدم

انشالله ک عاقبت بخیر باشی

خوشبختی بنظرم با مهریه نیست

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اصلا این کلمه رو که میبینم فشار میخورم ناخوداگاه

😂😂😂😂چرا اخه

مامانم میگه ۱۱۴ خودم یا یک یا چهارده در اینده البته 😂

نظر مامان منم همینه

موندم در اینده چطور بگم من مهریه نمیخام😂😂

الان توی تاپیکی بودم ک وحشتناک عصبیم کرده بود..یعنی ب عنوان کردن مهریم توی سایت عمومی راضی شدم😒😂

😂😂😂

😂😂😂😂چرا اخه

یکی از دوستان قدیمیم ازدواج کرد به هر طریق به مشکل خوردن این مهریه مثل خوره افتاد به جونش از نزدیک میدیدم که چطور با خفت و خواری پرداختش کرد

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

به هیچ وجه این اشتباهو نکن.با کوچکترین اختلافی که پیش بیاد بهت میگه طلاق

جدی

خب وقتی دوسم داره چرا بگه طلاق

الانک میگن کلا هرچی مهرت باشه ۱۴تا تعلق میگیره بهت خواهرم میگفت 

مال من ۳۰۵ تاس 

یه روزی کسیو ک دوسش داشتم دوسم داشت رو رد کردم بخاطر مهریه 😕

چقدر نادون بودم اون زمان

2810