2777
2789
عنوان

بیاید راجب مهریه حرف بزنیم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 155 پست
مهریه من 110 تا سکه 3 دونگ خونه آینده شوهرم خونه نداره فعلا 1 دونه خونه پدر شوهر 50مثقال طلا و ی 100 ...

اووو چه سنگین

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووو چه سنگین

تو اصفهان این چیزایی ک من گفتم تازه کمم هست منو خیلی مهریمو کم گرفتن و بحث داشتیم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

چرا

چون به این باورم زن کالا نیست بیشتر مهریه برام شبیه معاملس

و واقعن خودم به شخصه اگه روز از کسی طلاق گرفتم کسی که برای همیشه از زندگیم حذف شده حاضر نیستم با پولش زندگیمو بسازم 

الانم زمان قدیم نیست که موقعیت شغلی پول در اوردن فقط برای مردا باشه، زنها هم میتونن قد ی مرد پول دربیارن یا شایدم بیشتر، میتونن زندگیشونو تنهایی بسازن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

دست رو دلم نزار ک خونه با ی پسری دوست بودم اومد خواستگاری من با خانوادم صحبت کردم مهریه ساخت مدرسه سکه نگین بابامم گفت اوکی هر چی تو بگی صحبت مهریه شد پدر یارو پولدار بود ما هیچی نگفته گفت ما مهر رسم نداریم ی سکه دعواشون شد بابام گفت میزاشتی ما حرفمونو میزدیم بعد نظرتو میدادی درشون کرد بیرون 🙂پسررو دوس دارما ولی برن بدرک پشت بابامم تا پسر مردم

یک سکه 

و تعهد سواد آموزی به ده کودک محروم از تحصیل 

برای من مهریه نشانه مهر همسرم هست 

و چون توی همه چی با هم شریکیم توی مهریه هم باهم عملی کرده ایم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مهریه چیز مزخرفی هستش.مهریه باید وصول بشد همون محضر .بعد آورده پسر و دختر ادغام بشه و کارتی مثل کارت ملی صادر بشد که تمام اموال ثبتی با این کد ملی تو این کارت مشترک بشد مثل خونه و سواری ملک یا هرچیزی بعد عنوان بشد هرکی خیانت کرد سهمش بنام خیانت دیده بشد ....

درخواست دوستی قبوله به شرط
تو اصفهان این چیزایی ک من گفتم تازه کمم هست منو خیلی مهریمو کم گرفتن و بحث داشتیم

جدی میگی

چخبره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

عجیب ترین مهری که دیدم. ۵۰۰ تا نوشابه کوکا🗿💔

تو اینتسا منم دیدم

مهریه خوبه در حد عرف ن سال تولدکه حکم معامله رو داره وپسرای بدبخت فرارین از ازدواج.. بعضی دخترا دنبا ...

منم موافقم

2810