2777
2789
عنوان

بیاید راجب مهریه حرف بزنیم😁😁

1024 بازدید | 155 پست

مهریه تون جیه شما خانوما؟؟؟

بنظرتون مهریه فقط باید سکه باشه؟؟؟

اصلا مهریه چقد مهمه؟

و جالب یا عجیب ترین مهریه ک دیدید کسی داشته چی بوده؟

نظرتون راجب کسی که بگه مهریه نمیخوام؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه خودم ۱۱۴تا سکه با ی حج هست 

نظری ندارم هرکسی علایق متفاوتی داره فرهنگی ک توش بزرگ شد فرق داره رسم خانواده هردومون ۱۱۴تا سکه هست مادرشوهرمم ی  حج اضافه کرد 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من مهریه 500 تا بال مگس و 100 کشور مسافرت

و اپلای کانادا میخوام

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مهریه من 110 تا سکه 

3 دونگ خونه آینده شوهرم خونه نداره فعلا 

1 دونه خونه پدر شوهر 

50مثقال طلا 

و ی 100 متر زمین باغی 

مخالفم با اونی ک مهریه نمیخاد و... چون مهریه پشتیبان زنه 

حق طلاق هم تا ی جورایی باهاش موافقم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

من خودم مهریه زیاد نمیخواستم. خانوادم اصرار داشتن که ۷۰۰ تا باشه من خودم نظرم رو ۱۱۴ تا بود ولی الان ...

الان کدوم شد برات ؟😁

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

من مهریه 500 تا بال مگس و 100 کشور مسافرتو اپلای کانادا میخوام

بال مگس از کجا برات بیاریم😂😂😂😂

2810