2777
2789

سلام دوستان😍❤️، من اقدام بودم این ماه بعد یروز قبل موعد پریودم ی لک قهوه ای دیدم دیگ ندیدم باز روز بعد ی لک خلاصه که امروز روز چهارمه بازم فقط ی لک البته چند بار دیدم در روز مثلا صبح ی لک عصرم دیدم شبم ولی خیلی کم من سابقه داشتم یکی دو روز قبل پریود لک قهوه ای ببینم ولی الان چهار روز شده و نه پریود میشم ن لک بینی تموم میشه

لطفااا تجربه هاتونو بگین خیلی ممنون 💝😘

بی بی چک بزن 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چهار روز خودتو تو خماری گذاشتی خو پاشو یه بی بی چک بزن... من لک داشتم ولی اقدام طبیعی نبودم کاش ...

آخه یکی دو روز ک پیش میومد برام هر آن میگم الان شرو میشه ولی نمیشه میترسم منفی بشه بخوره تو ذوقم 💔💔🥲

الان چهار روز خودتو تو خماری گذاشتی خو پاشو یه بی بی چک بزن... من لک داشتم ولی اقدام طبیعی نبودم کاش ...

چند روز لک داشتی میشه بیشتر توضیح بدی علائمتو

میترسم منفی بشه 🥲

دیگه یا اینوری یا اونوری،من یکسال و‌خورده ای هر ماه بیبی منفی دیدم واقعا حالم بد میشد از بی بی منفی دیگه ولی ماهی ک باردار بودم خیلی درد داشتم حالم یه طوری بود با اینکه به خودم قول داده بودم بزارم بعد موعد ولی رفتم از سر راه بیبی خریدم زدم اولش یه خط پررنگ افتاد بعد رفت خیلی حالم گرفته شد بعددیهو دیدم وای یه هاله واضح داره همیشه فک میکردم روزی ک بی بی جکم مثبت بشه اشک شوق میریزم اما از هیجان به سان اسب تو خونه یورتمه میرفتم خیلییییی خوب بود انشاالله تو هم بی بی چکت مثبته 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

دوست من مثل شما بود کلی گریه کرد گفت پریود شدم تو نگو بارداره بعد بی بی چکم نشون نمیداد رفت ازمایش دید بارداره دو ماهشه 😍😍😍

دیگه یا اینوری یا اونوری،من یکسال و‌خورده ای هر ماه بیبی منفی دیدم واقعا حالم بد میشد از بی بی منفی ...

عزیزممممم میفهمم حس و حالتو منم با اینکه تو عقد حامله شدم با خانواده حساس مث خری ک بهش تیتاب دادن ذوق کردم ولی متاسفانه سقط شد تو ماه سوم 

دوست من مثل شما بود کلی گریه کرد گفت پریود شدم تو نگو بارداره بعد بی بی چکم نشون نمیداد رفت ازمایش د ...

اوخی عزیزم انشاالله نی نیش سالم باشه هر کس تو دلش نی نی داره صحیح و سالم دنیا بیاره 😍😍😍

اوخی عزیزم انشاالله نی نیش سالم باشه هر کس تو دلش نی نی داره صحیح و سالم دنیا بیاره 😍😍😍

دختر دوست من الان یکسال و ۲ ماهشه 😍😍😍

عزیزممممم میفهمم حس و حالتو منم با اینکه تو عقد حامله شدم با خانواده حساس مث خری ک بهش تیتاب دادن ذو ...

اخخخ خیلی سخته 

2810