zohreh_1990 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 521 عنوان بِبُر به نام خداوندت 31 بازدید | 0 پست بِبُر به نام خداوندتكه لطف خنجر ابراهيمبه تيز بودن احكام استنبخش مرتكبانت راتو حكم واجب الاجراييو عشق جوخه ي اعدام استبه دست آه بسوزانمكه شعله ور شدنم دود استكفن به سرفه بپوشانمكه سربه سر بدنم دود استو نخ به نخ دهنم دود استغمت غليظ ترين كام استسرنگ ها همگان قرمزو رنگ ها همگان قرمزسماع مولويان قرمزجهان كران به كران قرمزكه رنگي از رُژ گلگونتهنوز بر لب اين جام استبگو ستاره ي دردانه!در انزواي رصدخانهكدام كوزه شكست آن روزكه با گذشتن نهصد سالهنوز حلقه ي دستانشبه دور گردن خيام است؟ببين چقدر اسيرم من!چنان بكُش كه اگر مردمهزار بار بميرم مندسيسه هاي تو! مي بيني؟گلوي پاك اميرم منكه در تدارك حمّام استچه حكمتي ست در اين مردن؟-در عاشقانه ترين مردن-و مغز را به فضا بردنو گريه را به خَلا بردنچه حكمتي ست كه در آغازنگاه من به سرانجام است؟حسین صفا «شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتابهایی است که امروز میخوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book 1403/08/20 | 18:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب