2777
2789
عنوان

تایم بارداری مثبت کی هست

78 بازدید | 14 پست

من چند روز بعد از رابطه انگار رو گلوم غذا مونده پایین نمیره عق میزنم ولی بالا نمیارم همش دلم شور داره

گاهی اسهال گاهی یوبس،میدونم زوده واسه علایم

بعد یک سال اولین بار اقدام کردم، ۲۸ پری شدم، ۴ پاک شدم

۶ و ۸ رابطه داشتم.۱۶ هم بعد از توالت با دستمال خودمو خشک کردم که قرمز شد.

نمی‌دونم تست بدم یا زوده؟یا همه این علائم تلقینه

عزیزم اصلا به علایم دلخوش نکن من این ماه همه علایم بارداریو داشتم و فقط منتظر بودم از موعدم بگذره بی بی چک بزنم ک پریود شدم

سعی کن بیخیال باشی و استرسو از خودت دور کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا شاید هر ماه این علایم رو داشتیم قبل پریود ولی چون بهش فک نمیکردیم متوجه نمیشدیم

نمی‌دونم چرا جو گرفتتم، انتظار داشتم همون دفه اول مامان باشم.

همچنانم امیدوارم

هر چی خدا بخواد، ایشالا شما هم به خواسته دلت برسی.

نمی‌دونم چرا جو گرفتتم، انتظار داشتم همون دفه اول مامان باشم.همچنانم امیدوارمهر چی خدا بخواد، ایشالا ...

منم همینطور این ماه حتی حس میکردم به بوها هم حساس شدم مطمعن بودم که باردارم من همیشه یک هفته قبل پریودی دردم شروع می‌شد ولی این ماه اصلا علایم پریود نداشتم یهو دیدم لباسم خونی شده 

از این ماه تصمیم گرفتم بیخیال باشم 

پس اول راهیم،بعد از اقدام ناخن بکاربم مشکلی پیش میاد؟یا ربطی نداره

نه ربطی نداره دوست من الان پنج ماهشه هر ماه میره

ایشالا این ماه دوتامونم مامان میشیم

انتظار واقعا سخته 

سعی کن زیاد فکر نکنی تو نی نی سایت و اینا نیا خودتو مشغول کن خیلی عادی زندگیتو کن

سعی کنید تو آرامش کامل اقدام داشته باشید چون استرس عامل اصلی نابود شدن اسپرمه

نه ربطی نداره دوست من الان پنج ماهشه هر ماه میرهایشالا این ماه دوتامونم مامان میشیمانتظار واقعا سخته ...

چون اولین بارم بود بیشتر منتظر نتیجه ام هی تو گوگل دارن سرچ میکنم هی عکس بچه میبینم خواب بچه میبینم وگرنه استرس ندارم بیشتر کنجکاوم🫠ایشالا،خدا برامون همیشه بهترینو بخواد بزودی نی نی بیاد تو دلت.برا منم دعا کن.

چون اولین بارم بود بیشتر منتظر نتیجه ام هی تو گوگل دارن سرچ میکنم هی عکس بچه میبینم خواب بچه میبینم ...

منم مث‌شمام حالا هیچی نشده کل اکسپلورم شده بچه کلی اسم ذخیره کردم همش بی بی چک میزنم این ماه دیگ میخوام بیخیال باشم

منم مث‌شمام حالا هیچی نشده کل اکسپلورم شده بچه کلی اسم ذخیره کردم همش بی بی چک میزنم این ماه دیگ میخ ...

وای دقیقا منم، تا میگم حالم یجوریه شوهرم خندش میگیره دوتایی می‌زنیم زیر خنده میگه بس کن😁

2810