حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
تازه چادرشو از خیاط گرفتم دوست نداشتم از این پک های حاضری ها بگیرم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حیف عروس خالم ببخشیدا معذرت میخوام گند زد به حس و حال زمان خودم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
مدلی که به خیاط دادم یچی دیگه بود کلا یچیز دیگه دوخته
روز جهانی مهربانی و حسن نیت می باشد. مردم بسیاری از کشورها در این روز با تمرکز روی این دو عادت نیک، سعی می کنند تا این خصلت ها را در تعداد بیشتری از انسان ها ایجاد کنند.
من عاشق این جشنم😍💖🤌حیف عروس خالم ببخشیدا معذرت میخوام گند زد به حس و حال زمان خودم
اخی چرا؟؟
ممنون عزیزم البته دخترم دوساله نماز میخونه و بقول خودش خودمه اماده کردم پر قدرت
بعد مدرسه همه رو یه طرح دادخیلی هم خوشگل و جذاب بود
یه روز قبل جشن تکلیف خانوم گفت من نمیتونم این مدل رو بدوزم ساده دوخت😐روز جشن همه چادرا خوشگل از من ساده
واقعا قلبم شکست🚶🚶🚶
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨