2777
2789
اره من زن داداشم ماما هستمیگه مرده نمیتونه کنترل کنه باردار میشن اگر کنترل مرد خوب باشه احتمال باردا ...

وا مگه شکاره پلنگه که بلدی بخواد 

اونی که طبیعی باردار میشه واسه پیش آبه 

زن داداشت ماماست گفته طبیعی جلوگیریه؟

طبیعی اصلا روش نیست وهیچ دکتر و مامایی قبولش نداره به استثا زن داداش شما

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید طب سنتی روشها بهتری پیشنهاد کنه که البتا اونام طولانی مدت عواقب دارن و خیبی هم مطمئن نیستن ولی  میگن زن بعد  رابطه بره سریع دستشویی خودشو بشوره بعدبالا پایین‌بپره  که اگر اسپرم شیطونی کرده رفته داخل واژن‌پاک بیاد بیرون

خوردن زعفرون هم چون باعث سقط میشه قدیما باستفاده میشده میشه بعد رابطه خورد...دو سه تا انجیر خشک‌بعد رابطه هم  تو طب سنتی میگن از بارداری جلوگیری میکنه... روزانه دو فنجان زنجبیل  بخورم هم میگن موثر.. دمتوش دارچین..خوردن ویتامین سی بعد رابطه پر خطر پشت هم میتونه ازش جلوگیری کنه.. دمنوش پونه...خلاصه هر چی باعث سقط جنین‌میشه پشت رابطه تا ۷۲ ساعت مصرف بشه خوبه.. ولی هبجکدوم از اینا روش پیشگیری مطمئنی نیست

2805
شما شاید از اینایی هستی که کلا دیر باردار میشن حتی اقدامم کنید شاید باید چند ماه منتظر باشید ولی بعص ...

من باردار شدم بعد دوماه و بچم الان سه سالشه 🌸🦋

کلا مامانمم اینطوره ، تا نخواد باردار نمیشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋