2777
2789
خیلی ممنون گلم انشالله حل بشه به حق حضرت زهرا س

عزیزم من سادات نیستم دعات میکنم یک کار دیگه هم میکنم. یک خانم از سادات هستش هر بار نذرش کردم رد خور نداره جواب نده حتی تو نی نی سایت برای دو نفر نذر کردم یکیشون فرداش حاجت روا شد یکیشون هفته بعد. من از ته دلم برای بارداری شما هم نذر ایشون کردم. فقط باردار شدی بهم اطلاع بده نذرم را ادا کنم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله باردار میشی امروز بعد یه هفته از قرص اورژانسی پریود شدم اولین بار بود استفاده می کردم اینقد ...

فداتشم انشالله 

دعا کن 

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤

نذر گهواره علی اصغر کن خواهر من. خیلیها ازین شش ماهه کوچولو دامنشون سبز شده.الهی بحق علی اصغر جانمون ...

👌👌اره راستی اسی نذر شیر کن برای حضرت علی اصغر خیلی مجربه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
عزیزم من سادات نیستم دعات میکنم یک کار دیگه هم میکنم. یک خانم از سادات هستش هر بار نذرش کردم رد خور ...

عزیرزمینی گلم خیییییلی ممنون حتما میگم بهتون

دعام کن 

هم ساداتم هم باردارم انشالله دعام گیرا باشه و خدا بزودی بغلت رو پر کنه❤️

به به چه عالی🥰

خیلی ممنون انشالله بسلامتی زایمان کنی😘😘

نذر گهواره علی اصغر کن خواهر من. خیلیها ازین شش ماهه کوچولو دامنشون سبز شده.الهی بحق علی اصغر جانمون ...

حتما انشالله 

خیلی منون 

عزيزم برات دعا کردم شما هم برام دعا کن به عشقم برسم باهم ازدواج کنیم خانوادش دست از مخالفت بردارن ❤️ ...

انشالله بهش میرسی 

شما ذکر یا وَدود رو ۱۰۰۱ مرتبه بگو انشالله میشه

عزیزم من سادات نیستم دعات میکنم یک کار دیگه هم میکنم. یک خانم از سادات هستش هر بار نذرش کردم رد خور ...

سلام میشه اسم اون خانم بگی منم محتاجم به دعاالبته من دوتابچه دارم ولی مشکلم شوهرم هست ۴ساله ازم سردشده اصلاباهام رابطه نداره خیلی داغونم ازش همش بادختراهست بااوناعشقولانه حرف میزنه پیام میده ولی به من بدبخت اصلا هیچ حسی نداره به خاطردوتابچه هام چون کوچیک هستن نمی تونم طلاق بگیرم چون هم خودش وهم مادرش هردوگفتن بچه هاروازت می گیریم😭فقط دلم میخوادمهرم به دلش بشینه دست به هردعایی زدم هرکاری بگی کردم جواب نگرفتم که نگرفتم دیگه عقلم چیزی نمیرسه چیکارکنم دارم دیوونه میشم ازاین موضوع چرابایدیهوتواین همه مدت یه دفعه باهام سردبشه مادوتاقبل ازازدواج عاشق هم بودیم ۶سال بعدهم بهم رسیدیم اخه میخوام بدونم اون عشق عاشقی کجارفته😭😭😭😭کاش که خدامنوبکشه راحت شم بخداخستم خسته ازاینکه بهم خیانت شده