2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسایی ک نوزادشون اعتصاب شیر کرده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من الان پسرم دوسالشه و‌طبق تجربه ام میگم بهتون که طبیعیه منم پسرم بعد از هر واکسنی که میزد تا یک ماه تقریبا بعدش اشتهایی واسه خوردن شیر نداشت نگران نباش و اصلا به زور شیر نده خودش که خیلی گرسنه بشه واقعا میخوره اینم یه دوره ایه که باید بگذره ولی خیلی از بچه هایی که دورو اطرافمم بودن به همین شکل بودن و مادرشون میگفت مثلا ده ساعته شیر نخورده اما بالاخره درست شدن

امتحان میکنم عزیزم ممنونم خدا کنه بسازه بهش

ان شالله میسازه وقتی شیر میخوره باهاش حرف بزن  موقع خواب هپ یه دل سیر شیرش بده اگه خیلی وزنش پایین اومده فک ک بتونی غذای کمکی شروع کنی

صلوات

گریه نکن اکثر بچه ها همینن ی دوره اعتصاب میکنن دوباره درست میشن مدام شیرشو تعارف کن بهش 

شیشه شیرشو اصلا عوض نکن هر مارکی از اول دادی همونو بده بهش 

شیرخشکم عوض نکن مشکل از شیر نیست بچت شاید اصلا مزه شیرخشک دوست نداره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وزن گیریشم خوب بود؟

کلا پسر من وزنش کم بود همیشه من چند تا شیر خشک عوض کردم وقتی دیدم با این خوبه دیگه عوضش نکردم چون واقعا خوب میخورد نه یبوست شد نه بالا میاورد نه بی قراری میکرد 

وزنشم تا 4 5 ماهگی خوب بود اما بعدش که دندون درآورد کم شد

منم بچه هام همشون بعد یه دوره اعتصاب شیر میکردن 

خیلی عذاب آورد بود هسچ وقت نفهمیدم علتش چی بود ولی سر آخری قلقش دستم اومد به صدای سشوار یا جارو برقی توجهش جلب میشد  حواسش که پرت میشد شیرشو میدادم  من تا چند ماه  سشوار کنار دستم بود 🙄شما هم حتما امتحان کن شاید جواب داد 

غصه نخور بعد یه مدت دوباره اشتهاشون برمیگرده حوصله کن الکی هم حرص نخور بالاخره بزرگ میشه

[QUOTE=360065462]خود منم شک کردم از پستونک باشه ولی میترسم اونم ندم گریه هاش شدید تر بشه😢 چیکار کنی ...

اره عوض کردم اوایل اینو بهتر میخورد الان نه 

نه شاید در حد یکی دو دقیقه پس میزنه گریه میکنه

2810