2777
2789
اسم پسرای من بردیا و آریا

خداحفظشون کنه، منم مهدیار دارم، نیتم برا بعدی اگه پسر شد بردیا هست و برای دختر ماهک یا نگار🙃

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو زندگی واقعی هم همینقد بی جنبه و بد عنقی؟ واویلا .پوزش اگه ناراحت شدی 😒

خواهش

بله بشدت از شوخی بیزارم مخصوصا وقتی حوصله ندارم

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
2805
اخه من قفلی زدم رو اسم کوروش😍

عالیه

ممنونم خدا گل‌های شما رو هم حفظ کنه

مرسی

فعلا ک یکی دارم  ،  مهدیار😅

بازه هم دوقلو و سه قلو ها ......مبارکه هرچی مهم پدر و مادر هست الان مردم یه اسمی بزارن شما این اسمها ...

مامانشون نمیتونه اسم انتخاب کنه، گفتم از شما بپرسم، کنارم نشسته کامنتارا میخونه، ولی هیچی نپسندیده فعلا

مامانشون نمیتونه اسم انتخاب کنه، گفتم از شما بپرسم، کنارم نشسته کامنتارا میخونه، ولی هیچی نپسندیده ف ...

خودت اهل کجایی بعد توی نت بگرد اسمهایی که برای منطقه شما هست نگاه کن و انتخاب کن هم با اصالت هست هم متعلق به دیار خودتون هست 

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....