2777
2789
عنوان

شاید دلم بخواد با حجاب بشم میان نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 105 پست
اگه حجاب میکنی حجاب شاد داشته باش با حجابا همش سیاه میپوشن دل آدم میگیره طبیعت اینهمه رنگ داره اینا ...

منم باحجابم ولی اصلا رنگ تیره نمیپوشم

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

یهمی بنظرتون اگه حجابم معمولی باشه جلب توجه نکنه و آرایش هم نداشته باشم در حد یه رژ کم رنگ فقط و مان ...

نه دیگه حجاب همینه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه حجاب میکنی حجاب شاد داشته باش با حجابا همش سیاه میپوشن دل آدم میگیره طبیعت اینهمه رنگ داره اینا ...

ولی خب چادر گل گلی رنگی اصلا قشنگ نیست

وگرنه مانتویی ک همه رنگ میپوشن

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
یهمی بنظرتون اگه حجابم معمولی باشه جلب توجه نکنه و آرایش هم نداشته باشم در حد یه رژ کم رنگ فقط و مان ...

چقدر خوب 😍

ولی میدونید که بهترین حجاب چادره؟ کامل ترین و بهترین نوع پوشش چادره شما که پوششتون خوبه از چادر استفاده کنید قطعا خدا بیشتر از قبل ازتون رضایت داره

و اینکه اگه اون رژ کمرنگ هم توی بیرون نزنید عااالی میشه😁چونکه هرر زینتی که تو صورت باشه و نامحرم ببینه مشکل شرعی داره حتی سرمه کشیدن و رژ کمرنگ و... 

ولی جدا از این حرفا چادر خیلی خوبه یه حس ارامشی داره که با هیچ استایلی تجربش نکردم

شما هم استفاده کنید ازش💚

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜

اتفاقا من وقتی روسری طوسی صورتی ترکیب این دورنگمو میپوشم و لبنانی میبندم خیلیم خوشگلترم میکنه. اونجوریم نیس ک فقط چشام معلوم باشه

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خدا خیرت بده والا رنگ سیاه افسردگی میاره

من فقط محرم و صفر روسری مشکی میپوشم 

چقدر خوب 😍ولی میدونید که بهترین حجاب چادره؟ کامل ترین و بهترین نوع پوشش چادره شما که پوششتون خوبه ا ...

خودم مدل لباس پوشیدن لبنانی ها رو دوست دارم مانتو های گشاد و بلند و روسری های بلند با همون مدل زیبا که میبندنش خیلی عالیه و جلب توجه هم نمیکنه امروزی هم هست

فاروس:فانوس دریایی😊
چقدر خوب 😍ولی میدونید که بهترین حجاب چادره؟ کامل ترین و بهترین نوع پوشش چادره شما که پوششتون خوبه ا ...

من پوشش مانتویی ساده دارم بدون اعتقاد خاصی ولی خداییش این حجم از آرایش چشم و لب که مجریان چادری صدا و سیما دارند رو توی عروسی هم نداشتم تا الان. دیگه آرایش دختر .....نی که بماند.

خودم مدل لباس پوشیدن لبنانی ها رو دوست دارم مانتو های گشاد و بلند و روسری های بلند با همون مدل زیبا ...

بله خیلی قشنگه

ولی باازم هیچی جای چادرو نمیگیره 😁

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜
این خوشگللل

این مدلا رو برات پیدا کردم. ی سرم بزن پیجش 

این مدلا رو برات پیدا کردم. ی سرم بزن پیجش

2810