2777
2789
اره کار خوبی کردی ❤️هستن کسایی میان قصرضیافه میشینن اونا دیگه تو بهشتن تو حرمن (قصرضیافه یه هتلیه دا ...

والا میگفتن مدینه الرضا نزدیک ترین هتل ۵ ستارست به حرم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا میگفتن مدینه الرضا نزدیک ترین هتل ۵ ستارست به حرم عزیزم

بله نزدیکه درست ،،،ولی قصر الضیافیه داخل حرمه ،از در هتل که اومدی بیرون پا میزاری تو حرم و چایخونه ،اون شبی یه نفربالای پنج میلیونه 

یه قصر ضیافه سمت باب غدیر داریم من اینو نمیکم ها ،،،قصرضیافه دوتا داریم یکی داخل حرم هس 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بله نزدیکه درست ،،،ولی قصر الضیافیه داخل حرمه ،از در هتل که اومدی بیرون پا میزاری تو حرم و چایخونه ، ...

اره عزیزم این هم تقریبا شبی ۶ و ۷۰۰ پام در اومد بدون نهار و شام یه هفته موندم تقریبا ۶۶ و خورده ای شد هتل

بفرما عزیزم

سلام عزیزم 

به امام رضا بگو ستاره بیش از یک ساله برای شما در فضای مجازی قدم بر میداره هنوز مزدش رو ندادید بگو ستاره مزدش رو می خواداونم همین دنیا و همین روزها که سخت محتاجه بگو این رسم مردونگی وانصاف نیس که مزد کسی رو که داره زجر میکشه نادیده بگیری بگو ستاره داره زجر میکشه می فهمی یا نه به چه زبونی باید بهت بگم دارم عذاب می کشم و هیچ کاری از دستم بر نمیاد عزیزم تا جواب حاجت منو از امام نگرفتی به من پیام نده 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
من دیروز رفتم ایشالا فردا هم میرم

سلام عزیزم زیارتت قبول 

به امام رضا بگو ستاره بیش از یک ساله برای شما در فضای مجازی قدم بر میداره هنوز مزدش رو ندادید بگو ستاره مزدش رو می خواداونم همین دنیا و همین روزها که سخت محتاجه بگو این رسم مردونگی وانصاف نیس که مزد کسی رو که داره زجر میکشه نادیده بگیری بگو ستاره داره زجر میکشه می فهمی یا نه به چه زبونی باید بهت بگم دارم عذاب می کشم و هیچ کاری از دستم بر نمیاد عزیزم تا جواب حاجت منو از امام نگرفتی به من پیام نده 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام