ببین یه روش ثابتب تو اینترنت هست اما من یه روشی بهت میدم که مادرم اونجوری درست میکرد من خودمم همین الان درست کردم
اول پیاز و نگینی ریز خرد و سرخ میکنی
بعد از طلایی شدن پیاز عدس شسته شده رو با یه مقدار رشته سوپی (حواست باشه رشته رو زیاد نذاری سفت و بد مزه میشه) بهش اضافه میکنی و بالاشون آب جوش بریز به قل خوردن که افتاد نوک قاشق چای خوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری پاپریکا نمک به اندازه ای که فکر میکنی خوبه و یه زره بیشتر از نوک قاشق سوپ خوری بهش زرد چوبه با دو قطر آب لیمو اضافه کن