2777
2789

ببین یه روش ثابتب تو اینترنت هست اما من یه روشی بهت میدم که مادرم اونجوری درست میکرد من خودمم همین الان درست کردم

اول پیاز و نگینی ریز خرد و سرخ میکنی

بعد از طلایی شدن پیاز عدس شسته شده رو با یه مقدار رشته سوپی (حواست باشه رشته رو زیاد نذاری سفت و بد مزه میشه) بهش اضافه میکنی و بالاشون آب جوش بریز به قل خوردن که افتاد نوک قاشق چای خوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری پاپریکا نمک به اندازه ای که فکر میکنی خوبه و یه زره بیشتر از نوک قاشق سوپ خوری بهش زرد چوبه با دو قطر آب لیمو اضافه کن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسییی عزیزم مرغ نمیخاد؟

اگه دوست داشتی مرغ بزاری همون اول سینه مرغ و با پیاز داغ یذره تفت بده رنگش سفید شد بقیه مراحل و انجام بده نوش جونت گلم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺