2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هروقت ی مرد درست پیدا کردی 

که هم مراقبت بودهم سلامت روان پیشش داشتی هم بفکرت بود و برات تلاش میکرد  بچه بیار 

سن مهم نیست دیگ از نظر من ی زمانی مهم بود الان درحال حاضر پارتنر درست و آدم زندگیتو پیدا کردی بچه بیار حالا تو هر سنی 

هروقت ی مرد درست پیدا کردی که هم مراقبت بودهم سلامت روان پیشش داشتی هم بفکرت بود و برات تلاش میکرد ...

یچیز دیگم بگم 

بچه که بیاری وقت برا خودت خیلی کم میشه دیگ وقت خودتونداری ،اگ کاری هست یا میخوای به جایی برسی بچه نیار بچه بیاری راهت به تاخیر میفته 

خیلیا میگن مگه حالا بچه چکار داره با بچه هم میتونم ولی با بچه خیلی سخت میشه

عزیزم ممکنه بعضیا بهت بگن وقتی بچه بیاری به هیچ کار دیگه ای فرصت نمیکنی برسی! اما بذار با اطمینان بگم که اشتباه میکنن

تمام کسانی که دیدم و میشناسم هم بچه داشتن هم همزمان دوتا مدرک تحصیلی دانشگاهی گرفتن! تازه هنر های بافتنی،خیاطی و ... رو هم در کنارش فرا گرفتن.

فقط بستگی داره که از همون اول خودت چطور مدیریت میکنی🌸

همچنین زمان مناسب فرزندآوری رو خودت و همسرت تعیین میکنید.

اگر همسرتون فرد همراهی هستن و میدونید کمک‌حالتون خواهند بود، خیلی عالیه و چرا حس شیرینیِ زندگی رو به فردا بندازید؟😍

2810