2777
2789
عنوان

پسرم خیلی شیطونه یکسالشه پاهاشو میبندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 94 پست
میترسم خسته شن

من ک وقتی میرم خونه مامانم ،بابام ک کلی پسرمو دعوا میکنه، یعنی یکساعت ک بمونم اونجا قشنگ با چشماشون میخوان ک بلند شم برم دیگه😅

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه به اسباب بازی و امکانات نیاز داره یعنی چی ظلمه😐پس این اسباب بازی ها برای کی تولید میشه

عزیزم به جمله دقت کن گفتم زیادش خوب نیس هی میخ ید فک میکنید لطف میکنید ولی واقعا خوشحالیش خیلی کوتاهه 

باباش باهاش بازی میکنه؟؟مثلا برن پارک بازی کنن براش وقت بذاره و...

ببشتر سعی کن رابطه اش با پدرش بهتر بشه بدون اسباب بازی بازی کنن 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
2805
ببخشیدا اعصابم خرد شد دیگه گو.ه بارش آوردی واقعا نیاز به کتک و زدن داره و تنبیه .زیادی لی لی به لالا ...

تا دو سه ماه پبش شاید کلا دوبار رو لپش اروم زدم یا یکی دوبار اروم هلش دادم از حالت وایساده نشسته اونم فقط وقتی سلامتی خودش در خطر بوده بخاطر خودم اصلا تو این دو سه ماه اخر بارداریم خیلی فشار روم بوده تنبیها بیشتر شده از عذاب وجدانش دارم خفه میشم

عزیزم به جمله دقت کن گفتم زیادش خوب نیس هی میخ ید فک میکنید لطف میکنید ولی واقعا خوشحالیش خیلی کوتاه ...

رابطش با باباش عالیه داعم در حال شیطونین تابستون هر روز غروب میرفتن دوتایی بیرون کوچه یا خونه مامان بزرگش این یه ماه ک خونخ مامانمم بخاطر بارداری و زایمان کمتر شده

دخترم هنوز هم بیش فعاله ولی من خیلی صبورم و خیلی بهش میدون میدم البته شما با بچه کوچیک واقعا برات سخ ...

ما هم زیاد میدون میدادیم قصد بچه دار شدنم نداشتیم دیگه سرنوشت جور دیگه رفم زد

اول روانپزشک باید ببینه بعد کاردرمانی ذهنی بک رشته ای برای همین بچه ها تمرین هست تمرینات حسی میدن گا ...

دکتر خوب شهر قم میشناسید والا حس درد و ترس نداره متوجه دعوام نمیشه

2810