2777
2789

هدفی داریم؟ یا همینجوری پشت سر هم نسل به نسل بدنیا میایم و میمیریم ؟ راهی نیست که بتونیم باهاش ازین چرخه در بیایم؟ چرا دنیا سراسر رنجه نمیتونیم ازش بیرون بیایم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

سوال منم هس

و هیچ حوابی براش ندارم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ببین اگه رنجی نباشه 

خوشی رو هم نیم تونی حس کنی 

چون برات تکراری میشه همه چی عادی میشه 

زیاد بهش فکر نمی کنم 

این که چرا به دینا اومدیم دنیا چیه و فلان 

چون هر چی بیشتر فکر می کنی بیشتر به پوچی میرسی

فقط سعی من کنم ادم خوبی باشم 

بخندم و خودمو درگیر چیزای بی ارزش نکنم 

خدا رو دوست داشته باشم خودم رو دوست داشته باشم 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
هدف ما باید رسیدن به قرب الهی باشد دنیا چرا رنج است؟؟ ذات دنیا همین است هر جا نوشی است نیشی است هر ج ...

واقعا این دنیا خیلی بی هدفه . اینطور نیست؟ خودمون هم نمیدونیم داریم چیکار میکنیم 

یه دسته عوضی هستن آدمو عذاب میدن نمیدونی اصلا زندگی چیه 

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2810