2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هرزه خونه

اخه دیییونه عزیزم تو چرا با همچیییین کسی داری ادامه میدی.برو شکایت کن مهرتو اجرا بزار و طلاق بگیر و از جلو چشماش کاملا دور شو احتمال همه جور غلطی هست بکن.ا...س...ی...د...پاشی زدن کشتن و....

زنگ‌زدم پلیس اومد فردا میریم دادگاه

بهترین کار رو کردی و تا تهش برو حتا اگه خانواده خودت پشتت نبودن از بعدش نترس چون حتا اگه دادگاه هم تعهد بده همچین کسی درست بشو نیست و خدا نکرده عزیزی مثل شما یک خانم پاک و مهربون رو هم بخاطر کثافت کاریاش مریض میکنه.اون لیاقتش همون ج...ن...د...ه...های خونه تیمی باید یکی از همونا بیفته گردنش تا روزی هزار بار به گه خوردن بیفته بخاطر از دست دادن گل پاکش خانم خونش مهربونش که اگه دوستش نداشت و ذاتش مثل خودش بود بجای اینکه پیگیر باشه شوهرش کجا هست اونم میرفت دنبال همون کارای شوهرش.انشالا که خدا باهات یار باشه راحت جدا بشی.سخته ولی شدنیه و از بعدش اصلا نترس سختییت برای بعدش نهایتا ۳ماهه.موفق باشی عسلم 

ممنون عزیزم ولی میترسم نیاد اذیت کنه

عزیز اگه میتونی وکیل بگیر وکیل خوب خانم زیاده که کمتر پول بخواد.باید دلایل درخواست طلاق رو برای قاضی توضیح بدی.معلومه که اون نمیاد اگه تونستی اول از صورتجلسه پلیس کپی بگیر.انشالا که اوکی میشه امیدت به خدا و خدا و خدا باشه.