2777
2789
عنوان

دختر سه سالم پونزده ساعته هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست
نه نگران نباش عادیه چون الان مریضه بی میل شده اب سیب و نارنگی موز بهش بده کم کم به غذا میاد

آخه شنیدم نارنگی واسه سرماخوردگی خوب نیست

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه شنیدم نارنگی واسه سرماخوردگی خوب نیست

نه همه ی میوه ها خوبن 

فقط سرد یخچالی نباشه 

اب پرتقال نده 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خیلی بد غذاس دکتر بردم سپیرهپتادین داده و خودم باریچو شنیده بودم خوبه بهش میدادم سپیرهپتادین که بخاط ...

خدا کمکت کنه من دختر اول بقدری چاق بود همه چی قورت میداد شیر خودم میخورد بعد شیر که گرفتنش قشنگ یک چهارم شد الان ۵ سالش شده وزنش خوب ولی من راضی نیستم چون بد غذا شده ....حالا یه نی نی آمد اون دیگه دیوونم کرده شیر دو ساعت یکبار باید بیدار بشم ده بار صورتش بشورم بزور بیدارش کنم بخوره تازه رفلاکسی هست وزن نمیگیره موندم چکار کنم بچه داری خیلی سخته 

ولی هر کاری میتونی بکن تا بچه گشنه نمونه ببین چی دوست داره حالا آب هویج بگیر آب سیب بگیر موز بهش بده هر چی میتونی تا قندش نیفته 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

ایشالله بچه تو هم از پیشت بره

همونطور که به بچه از دست رفته من توهین کردی😚

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔