2777
2789
عنوان

قراره به یکی زنگ بزنم حالم بد شده چیکارکنم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 27 پست
بده من بزنم

کاش میشد 😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

راهکار خوبیه خیلی ممنون ازتون 🧡🧡حتما تو اینجور مواقع بدردم میخوره منتها الان نمیدونم موضوع صحبت طر ...

هیچ اگه پیشنهادی چیزی داشت درباره چیزی بگو اجازه بدید راجع بهش فکرکنم یا میتونی بگی ببخشید الان تماس میگیرم خدمتتون شرایطم مساعد نیست برای صحبت درباره این موضوع 

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همیشه همینمدخترخاله‌ی همسرم زاییده میخوام بهش زنگ بزنم ولی خوشم نمیاد از تماس تلفنیو همشم تو ذهن ...

خیلی بده واقعا 

موندم مادرم چجوری با همه راحت تلفنی حرف میزنه حتی اشنای چند نسل دور راحت زنگ میزنه تسلیتی تبریکی چیزی میگه اونم حین انجام کاری مثل اشپزی

اونوقت منه بی دست و پا موقع زنگ زدن باید سیخ راه برم وسط اتاق تا مکالمه تموم شه 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

هیچ اگه پیشنهادی چیزی داشت درباره چیزی بگو اجازه بدید راجع بهش فکرکنم یا میتونی بگی ببخشید الان تماس ...

وایی اره این خوبه دستتون درد نکنه

2805
قدیمیا همینن راحت ارتباط برقرار میکنن

اره واقعا اگه الان تایپ کردن و ارسال پیام نبود من لال شده بودم

خوشبحالتون من هرکاریم بکنم نمیشه یعنی حضوری با ادما روابط اجتماعیم خوبه عین ادم حرف میزنم پشت تلفن ن ...

درست میشه

شاید حتا چند سال طول بکشه

ولی قطعا میشه

فقط زیاد تلفنی صحبت کن تا ترست بریزه

حتا اگه کسی پشت خط نیست

الکی صحبت کن 

تمرین  خوبیه

چکار کردی زنگ زدی؟

سلام بله خداروشکر به خوبی و خوشی تموم شد 😃

خداروشکر ازین به بعد همیشه وقتی استرس حرف زدن پشت تلفن داشتی این تماستو یادت بیار استرست خود به خود ...

بله درسته ممنون که به یادم بودین 🥹🌹