2777
2789

😔😔

شمارابخدا برای شفای بچم دعا کنید

دارم ذره ذره اب میشم😭😭😭خدایا معجزه ازت میخوام 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دوست بچم جدیدا ام اس گرفته و پسرم میگه خیلی سخت راه می‌ره من فقط میگم انشالله  خدا صبر و قدرت بده به پدر مادرش و اون بچه رو هم به حق بزرگی خودش شفا بده 

انشالله بچه شما هم هر چه زودتر شفا پیدا کنه ،خدا بزرگه

چی شده عزیزم

واسش آیت الکرسی میخونم

خدا شفا بده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ای عزیزمکمی روی خودت کار کن اون بچه مشکل بزرگی نداره ولی مادر قوی تری نیاز داره

😭حالم خیلی بده باید باهاش ورزش کنم ولی مدام گریه میکنه نمیتونه انجام بده روحیه اش ضعیف شده😭

😭حالم خیلی بده باید باهاش ورزش کنم ولی مدام گریه میکنه نمیتونه انجام بده روحیه اش ضعیف شده😭

مامانش قوی باشه 

بازی کنه باهاش 

با قربون صدقه و خنده روحیه بسازه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامانش قوی باشه بازی کنه باهاش با قربون صدقه و خنده روحیه بسازه

😓از اینده میترسم میترسم ازاینکه نتونه راه بره نتونه برقصع نتونه ب اروزهاش برسه😭

کاش معجزه بشه 

😓از اینده میترسم میترسم ازاینکه نتونه راه بره نتونه برقصع نتونه ب اروزهاش برسه😭کاش معجزه بشه

بخاطر ترس از آینده، حال رو خراب نکن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2810