2777
2789
عنوان

ایا عادیه سر کلاس دانشگاه یکی رژ لب بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
بی ادبانس واقعا،جای استاد بودم مینداختمش بیرون

استاد خودش اینکارو کرده😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نگفتم ربط دارهاما ادم باید اداب رو بلد باشه منم پرسیدم ایا این حرکت اداب غلطیه یا نه

منم جواب دادم عزیزم 

گفتم به شعورش ربط داشته ک خب .... 

و بیشعوری اون به من اسیبی نزده ک ب من ربط داشته باشه همین 

اصلا موضوع مهم و خاصی نیست .

خیلیا وسط مهمونی و تو ماشین و محل کار رژشونو تمدید می کنن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
مونده استاد چجوری باشهمثلا ما خودمون یه استاد داریم شوخ طبعه بچه ها باهاش شوخی میکننولی یه استاد دار ...

اره همین اما الان یه عده فاز گرفتن بتوچه

انگار من گفتم بهم ربطی داره

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
اصلا موضوع مهم و خاصی نیست .خیلیا وسط مهمونی و تو ماشین و محل کار رژشونو تمدید می کنن .

اره وسط درس واسه من عجیب بود

که ظاهرا ایرادی نداره منم جوابمو گرفتم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

غیر عادیه  

من یبار یدونه از لوارم ارایشیم  از کیفم افتاد بیرون اخر ملاس همه میومدن میپرسیدن داشتی ارایش میکردی  😁

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اره وسط درس واسه من عجیب بودکه ظاهرا ایرادی نداره منم جوابمو گرفتم

نه وسط درس که نمیشه یه نوع بی احترامی به استاده

مجبور نیست که وسط درس رژشو تمدید کنه موقع آنتراک میتونه این کارو انجام بده