2777
2789
عنوان

می‌خوام عکس‌مو بذارم😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 100 پست
اسمت محدثه است ؟؟؟؟؟ رشت زندگی میکنی؟؟؟

خیر

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
این فیلتره؟؟؟خیلی از قیافش خوشم میاد بامزست

فیلتر صاف کننده پوست و درشت کردن چشم داره

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد موهای پر پشت و مشکی بود ...البته فیلـــــــــــــتر هم بی تاثیر نیست . ...

فیلتر نداشتم

برا اینکه عکس بی کیفیت نباشه افکت ریز روش گذاشتم 

چون عکس اسکرین شلت بود

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

از نظر من داشت ......یه رنگ خاصی داشت کل عکس ...ضمن اینکه نور زیادی روی صورت بود به نظرم ...

نور نداشت تو تاریکی شب بود والا

فیلتر هم نبود افکت بود برا اینکه دوربینم بی کیفیته

ممنونم از نظرت عزیرم

از ۱۰ ۴ بهت میدم

مرسی😃🤧

من فیـــــــــــلتری نمیبینم مگر اینکه پوست صورتش رو کمی صاف و روشن کرده باشه وگرنه بقیه جاها رو چک کردم از نظر من فیلــــــــ تر نداشت ...البته من زیاد تو این چیزا حرفه ای نیستم و اطلاعاتم زیاد نیست .شاید اشتباه زیاد بگم :)))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
فیلتر صاف کننده پوست و درشت کردن چشم داره

نه والا چشمم همینقده

2810