2777
2789
عنوان

تف به کنکور دیگه بریدم از زندگی تخم ی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
ان شاءالله امسال قبول میشیبهترینا سهم دلت🧡

قربونت برم مهربونم 🫂❤️ ممنونم ایشالله

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو میتونی دختری قوی باش

😭😭😭

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید
منکه همه شرایطت رو دارم ولی سه سال پشت کنکورم چی باید بگم باید خودم بکشم دا اونوقت

🥲بگردمت میفهممتتا یه حدی

خیلی وحشتناکه واقعا نمیکشم بخونم از یه طرف باید بخونم

همه راهارو امتحان کردم ولی نمیخونم که نمیخونم و میدونم ک مث سگم پشیمون میشم 

هوف

😭😭😭

انشالله ک خدا هم توان درس خوندن ب شما بده هم دختر من اونم تلاشش رو میکنه تا حدودی اما سردرد میشه هزار بار برنامه میریزه باز بخاطر سردرد بهم میخوره برنامه هاش و زودی هم خسته میشه منم ب عنوان یک مادر نمیدونم چ خاکی برسرم بریزم اون خودش میخواهد اما نمیدونم چرا نمیشه 

سلام هیچکس بی عرضه نیست

زیاد خواندن تایم بیشتر خواندن مهم نیست

کیفیت مهمه اینکه اون زمانی که داری درس میخونم رو فقط به درس اختصاص بدی

روزانه کم بمون ولی درست بخوان آزمونهای آنلاین بده.بعد قرارم نیست همه دکتر بشن.برو دنبال رشته ای که دوست داری به روحیات خودت فکر کن که آیا من تواین رشته تا آخر میتونم دوم بیارم

به خانواده هم کمی حق بده اونها بهترینها رو برات می‌خوان 

با مادرت حرف بزن با رعایت ادب

هفته‌ای یه روز یا نصف روز رو برو باشگاه که تفریحی هم داشته باشی

موفق باشی اگه به آینده نگاه کنی میتونی مشکلات روبگذرونی.این یه سال میگذره ولی چطوریش مهمه

موفق باشی در پناه خدا زیر سایه پدر و مادر عزیزت

انشالله ک خدا هم توان درس خوندن ب شما بده هم دختر من اونم تلاشش رو میکنه تا حدودی اما سردرد میشه هزا ...

منم همینطورم فشار مغزم بالا رفت داشتم بیناییمو از دست میدادم بخاطر درس

و الان دارم دوباره همونطور میشم و نمیدونم چه خاکی به سزم بریزم

الهی موفق ترین بشه که با تمام وجودم درکش میکنم

ان شالله خبر موفق شدنشو بهم بدی عزیزم❤️

انشالله ک خدا هم توان درس خوندن ب شما بده هم دختر من اونم تلاشش رو میکنه تا حدودی اما سردرد میشه هزا ...

سلام ببخشید پیام دادم

شاید دخترتون عینک نیاز داره یا جایی که مطالعه می‌کنه مشکلی داره .ببرید یه چکاپ کامل و مشاور درسی کنکور دلسوز حتماً به خواست خدا نتیجه میگیره

سلام هیچکس بی عرضه نیستزیاد خواندن تایم بیشتر خواندن مهم نیستکیفیت مهمه اینکه اون زمانی که داری درس ...

قربونت برم که انقدر تفکر قشنگی داری❤️ ممنونم ازت عزیز دلم 

متاسفانه بدیش به اینه من اموزش باید ببینم کلاسای انلاین و نمیرسم تا کنکور تمومشون کنم که مثلا بخوام با کیفیت تر بخونم تو زمان کمتری

مجبورم هم کلی کلیپ اموزشی ببینم هم یه وقت کمی برای خوندن دوباره شون

و در کل واقعا نمیدونم میشه یا نمیشه یا چطور قراره بشه💔

🥲بگردمت میفهممتتا یه حدیخیلی وحشتناکه واقعا نمیکشم بخونم از یه طرف باید بخونمهمه راهارو امتحان کردم ...

دقیقا منم باخودم همین کارو میکنم راهمون خیلی اشتباهه ولی همش از استرس ناامیدیه

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
دقیقا منم باخودم همین کارو میکنم راهمون خیلی اشتباهه ولی همش از استرس ناامیدیه

اخه نمیدونیم هم باید چیکار کرد

مثلا من یکی از دوستام 4 بار کنکور داد پرستاری قبول نشد باز

بهش میگم خب الان اشتباهاتت چی بود الان باید چیکار کنی میگه حتی هنوز بعد 4 بار کنکور دادن نمیدونم اشتباهم از کجا بوده و باید چیکار کنم

منم واقعا نمیدونم حتی تو فکرمه این کنکورو ندم اصلا بمونه کنکور بعد تر

ولی روانم نمیکشه تو خونه باشم🙂

قربونت برم که انقدر تفکر قشنگی داری❤️ ممنونم ازت عزیز دلم متاسفانه بدیش به اینه من اموزش باید ببینم ...

عزیزم ببین پسر من 10.11رو که اصلا درس نخونده بود کلا بازیگوشی میکرد سال دوازدهم مهر ماه شروع کرد به خواندن از استاد یخچالیان(که تهران هستن)از طریق کلاسینو برنامه گرفت کلاسهای کلاسینو رو از تلگرام دانلود کرد مثلاً امروز کلاس بود پسرم فردا دانلود میکرد میدید همه جزوه ها روهم پرینت گرفت.اینطور هم نبود ۲۴ساعته درس بخونه الان سراسری نقشه برداری میخونه.میذونم تجربی خیلی سخته ولی به آینده نگاه کن قدمهات رو محکم بردار موفق باشی گل دخترم به امید قبولیت در رشته ای که بهش علاقه داری.هنیشه تو زندگی عاقلانه برو جلو احساسات آدم رو عقب می‌ذاره بوسسسسس

عزیزم ببین پسر من 10.11رو که اصلا درس نخونده بود کلا بازیگوشی میکرد سال دوازدهم مهر ماه شروع کرد به ...

خداروشکر😍چقدر خوشحال شدم

امیدوارم همیشه پله های ترقی رو طی کنه و موفق بشه

چشم عزیزم همه ی سعیمو میکنم ان شالله هرچی که خدا میخواد ❤️❤️❤️

2810