2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا بفروشم

110 بازدید | 16 پست

من نزدیک ۷ ماه ازدواج کردم 

شوهرم جایی مشغول بکار چون تو روستا هستیم حقوقش ۷ میلیونه شوهرم وام خودش فروخت جهیزیه خرید 

ومنو ثبتنام کرد که مغازه بزنه مغازه ک بخاد بزنه زیاد چیزی نمیخاد درحد ۳۰ میلیون 

حلقم  اگ بفروشم همین قدر میشه 

ولی میدونم وام ازدواج خراب میکنه اگ کارش خوب گرفت سال دیگه با وام  ازدواج ماشین بخریم اینا من الان اومدم قهر دوهفته س چون میدونم شوهرم وام خراب میکنه میده پدرش اوناهم پول نیاز دارن خونشون درست کنن ماهم باید ۱۰ سال قسط بدیم من گفتم وام نگیریم اگه میخای مغازه بزنی با ۳۰ میلیون کارت راه میا فته مغازه از خودمونه چیکار کنم دوستان چهارشنبه دادگاهی داریم چون منو گرفت زد که باید وام بهم بدی فلان 

پدرش میگه وام بده من ۷۰ میخرم ازتون مغازه بزنید اگ وام بفروشیم دیگه عمرا بشه ماشین بخریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ برا کسب وکار خودش میخاد بده حتما چون کارمیکنه بازمیخره ولی برا باباش نده. حالا چرا بحث وام و پوله چراقهرمیکنید؟ ک چی ؟ میای میبینی پولترم ب باد داده بعد آشتی کنی هم بدرد نمیخوره تو این شرایط اصلا قهر مناسب نیس

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چه شوهر نفهمی داری 

بگو پدرم وام خودمونو میخواد 

بذار وامت بمونه فعلا نده اصلا بهشون

برای قهر کردنم زود بود عزیزم باید با زبون نرمش میکردی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

وام رو اگر پدرش ببره که هم بهتون پول میده هم قسطاشو خودش باید بده نه شما 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

وام ازدواج باید برای خودتون باشه اگرم دادینش به کسی خودش باید قسطاشو بده

ولی اگه توان پرداختشو دارید خودتون برش دارید بهتره

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

نه وام بده نه طلا...

برای اینا کتک خوردی ها🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم