2777
2789
عنوان

میدونستین اگه یه مغازه

116 بازدید | 12 پست

بخواد حراج بزنه باید فاکتورهاشو ببره اتحادیه و قیمت براش تعیین کنن؟

و حتی مدت زمان 

مثلا  از تاریخ ۳۰ آبان تا ۲آذر

یه مغازه است از اسفند پارسال تا الان بنرحرتج به علت تغییر شغل زده و هر ماه لباس جدید میاره😂

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

خلاصه گفتم بگم گول این جور مغازه ها رو نخورید

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا خیلی زیاد شدن این ها

همشون شارلاتانن

یه خیابون ردیفی همشون زدن حراج  

تغییر شغل

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اینجور مغازه ها بنجولم میارن😂ما هم مغازه داریم اصن چیزی نمیمونه ک بخوایم حراج کنیم

والا مشتریا میان میگن وای اون مغازه حراج زده 

نمیدونن جنسای بد و پلاستیک رو با قیمت بالا به اسم حراج میفروشه

مال ما که اینطور نیست،البته فقط یکسری از اجناس تک شده رو حراج میزنیم

وقتی طرف بنر ۱۰ متری زده حراج به علت تغییر شغل و هر هفته مغازه رو پر میکنه و جنس جدید میاره ....اون مورد داره عزیزم

اره بابا یه مشت اشغالن

اسپان و فلامنت و کلا تریکویی😂😂😂

آره منم متوجه شدم و خرید نمیکنم مگراینکه مطمئن باشم ارزون تر داره میده مثلا از یه پارچه فروشی چندتا پارچه خوب و ارزون خریدم ولی یه سال بعدش اتفاقی رد میشدم دیدم همچنان زده حراج به علت تغییر شغل😂فکر کنم دیده بود حراجیش گرفته دیگه موندگار شده بود اینی که میگم مال ۹سال پیشه