2777
2789

دوستای عزیزم،

من کانادا زندگی میکنم و یه دختر کوچولوی ناز دارم. واسه تهیه لوازمش سعی کردم در سطح توانم بهترین ها رو براش بخرم. مخصوصا لوازم بهداشتی که خیلی مهمه...

با دوستان و آشناها که صحبت میکردم متوجه شدم که تهیه خیلی وسایل خیلی سخته به خاطر تحریم ها و....تازه آیا اصل باشه یا نه....

منم راستش تصمیم گرفتم تا جایی که وقت بهم اجازه بده، به مامان های مهربون کمک کنم اگه چیزی واسه نی نی لازم دارن که ایران نیست، براشون بگیرم و بفرستم. یا حتی واسه خودتون....

فقط نمیدونم که چقدر این ایده من طرفدار داره. اگه لطفا موافقین، کامنت بذارین. اگه دوستان زیادی بودن که تمایل داشتن من یه کانال تلگرام، یا اینستاگرام میزنم و عکس میذارم و اطلاعات روز اینجا رو باهاتون شر میکنم...

فقط پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگه جوابتونو دیر میدم، به علت تفاوت زمانی و دختر کوچولوی شیطونم...😊

Where focus goes, energy flows

سلام عزیزم. البته اینجا خدا رو شکر همه چیز هست و فراوونه ولی خب ممکنه مورد خاصی پیش بیاد که بخواهیم از کمکتون استفاده کنیم. اگه توی اینستاگرام پیج زدید خوشحال میشم لینکشو به منم بدید

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.