2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کارم خیلی زیاده ، بعد چند وقت امروز اومدم نی نی سایت.

ولی برنامه ریزی کن برا تک تک لحطه هات

من از وقتی برنامه دارم به همه کارام میرسم.

البته وسط کار شاید یکی دو روز از خستگی زیاد کلا هیچ کاری نکنم باز دوباره شارژ شدم پر انرژی ادامه میدم

باید صبح زودتر بیدار میشدی مث من ک از پنج بیدارم و نصف کارایی ک باید میکردمو تیک زدم 💪💪💪

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
منم کارم خیلی زیاده ، بعد چند وقت امروز اومدم نی نی سایت. ولی برنامه ریزی کن برا تک تک لحطه هات من ا ...

چجوری برنامه‌ ریزیکنم

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم
باید صبح زودتر بیدار میشدی مث من ک از پنج بیدارم و نصف کارایی ک باید میکردمو تیک زدم 💪💪💪

من از ۸ سرکارم والا

من از ۸ سرکارم والا

منم از 8سرکارم ولی پنج بیدار شدم ک قبل از کار  ب باشگاهمم برسم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چجوری برنامه‌ ریزیکنم

مثلا چ کادایی داری؟

من خودم صب تا ظهر سرکارم، نقشه کشی انجام میدم ، بازدید کاری میرم

کار دستم انجام میدم،

جمعه ک میشه مینویسم هر روز باید چکار انجام بدم 

شنبه فلان کار دوشنبه فلان

و ادمین پیج محل کارمم هستم باید محتوا هم بسازم

البته ک هنوز مبتدی هستم و به عنوان ادمین بهم حقوق نمیدن گاهی اوقات از زیرش در میرم کم فعالیت میکنم

مثلا چ کادایی داری؟من خودم صب تا ظهر سرکارم، نقشه کشی انجام میدم ، بازدید کاری میرمکار دستم انجام می ...

من قنادم ۸ تا ۶ سرکارم

روتین پوستی 

کتاب خونی

دانشجو عم

منم ادمینم حرفه ای حقوقم میدن

کلاس آرایشگری رفتم نصفه مونده

دیگ رابطم نیاز به ترمیم داره 

و....

من از ۸ سرکارم والا

بیا اینجا rana24

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
2810