2777
2789
عنوان

بهترین پماد برای سوختگی نوزاد

52 بازدید | 15 پست

خانوما دخترم سه ماهشه دور مقعدش قرمز شده دون دون شده ، تاحالا اصلا پیش نیومده بود، دیروز کالاندولا زدم فایده ای نداشت شبم ان ان زدم بدون پوشک گذاشتم بخوابه تا صبح اما خوب نشده ، شما که تجربه دارید چیکار کنم؟ سودو کرم خوبه بنظرتون بگیرم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تعریفشو شنیدم اگه اثر دهیش خوب باشه میفرستم شوهرم بگیره

دوستام استفاده میکردن میگفتن خیلی زود خوب میکنه ولی متاسفانه پیداکردنش سخت شده تو شهرما اصلا پیدا نمیشه 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه تهران هستش عزیزم اگه نیازتون بود بگید میفرستم براتون

مرسی عزیزم تو شهر ما نیست ما گیلان هستیم شهرستان لنگرود ولی میگن تو انزلی هست .نی نیم هنوز نیومده اگر لازم شد دیگه تا انزلی میرم دور نیست زیاد 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟ قبل خوندن جوابتون شستمش کلی ان ان زدم بستمش😢

ان ان خیلی قوی هست خودش عامل سوزشه من اینو تجربه کردم میگن کورتون داره اصلا خوب نیست فقط کالاندولا بزن چون خیلی کوچیکه اگه تونستی یکم باز بزار 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
2810