2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاز رو خالی بدون روغن یکم تفت بده بعد گوشت بریز   و نمک  و بعدش گردو و بقیه مراحل

اصلا روغن نزن که بد میشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من گردو رو چرخ میکنم کنار میزارم بعد پیاز رو تفت میدم تو کمی روغن طلایی که شد گردو چرخ شده رو توش میریزم و تفت میدم در حد 5تا 7 دقیقه . بعد رب انار اضافه میکنم   آب روش میریزم میذارم با شعله ملایم جوش بخوره و روغن بندازه . دو سه دفعه هم یخ میندازم توش  مزه خورشت رو میچشم طعمش رو میزون میکنم اگر ربش کمه رب میزنم اگر بنظرم ترشه کمی شکر میزنم . 1 ساعت آخر مرغ  خورد شده ( بیشتر سینه سایز جوجه کبابی یکم بزرگتر ) رو اضافه میکنم و میزارم بپزه و خورشت جا بیافته . اگر با قلقلی درست کنم نیم ساعت آخر قلقلی رو بدون تفت دادن اضافه میکنم مال من وا نمیره ولی اگه میترسی وابره تفت بده اضافه کن . نمک رو هم اندازه میکنم

من گردو رو چرخ میکنم کنار میزارم بعد پیاز رو تفت میدم تو کمی روغن طلایی که شد گردو چرخ شده رو توش می ...

اونقدری هم سخت نیست نه؟؟؟ هی میگن فسنجون فلان دست آدم میلرزه از استرس بار اول

اونقدری هم سخت نیست نه؟؟؟ هی میگن فسنجون فلان دست آدم میلرزه از استرس بار اول

نه سخت که نیست فقط باید بذاری خوب جا بیافته و روغن بیافته . من کم آب میذارم بشه . بعضیها آرد تفت میدن بهش اضافه میکنن برای غلظت موادش ولی اگر گردم به اندازه بریزی نیاز به آرد و هیچی نداره . شعله کم و مدت زمان کافی  قبل از ریختن مرغ یا گوشت برای اینکه قشنگ به روغن بیافته