2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
چون تو جامعه ما صیغه ینی ج ندگی ببخشید رک گفتم

ولی من میگم اگ زنی صیغه مرد زن دار بشه مشکل داره نه مجرد تازه اونم نه اینک دائم صیغه بشی صیغه یه نفر اونم برای آشنایی ازدواج دائم

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خوب مگه چشه برای کسی نه زن داره و نه شوهر🙄

تو دست خورده میشی بعد اگه نخوادت

میشه ازدواج دومتم که شکست خورده

اون اقا به هدف جنسیش برسه دیگه ازدواج دائم با شما یادش میره 

بعد موقعیت خوب گیرت بیاد میشه ازدواج سومت شاید طرف قبول نکنه ،

تو سن شما اصلا خیلیا ازدواج نکردن اونوقت شما دوبار ازدواج داشتی

دست نیافتنی باش بیاد جلو برای عقد دائم  

چون تو جامعه ما صیغه ینی ج ندگی ببخشید رک گفتم

دقیقا کلاه شرعی زنا 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
منم دارم جلو خودمو خیلی میگیرم با اینکه نیاز جنسیم داره فوران میزنه.... ولی انقد براخودت ارزش قایل ب ...

چشم

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

یه فیلمی هست لیلا حاتمی بازی می کنه ، اون فیلم حتما ببین ، لیلا حاتمی طلاق گرفته و یه صاحب کارش به بهانه آشنایی بیشتر بهش محبت می کنه و پیشنهاد صیغه می ده اینم قبول می کنه بعد چند ماه که کلی با هم وقت می گذرانند مرده یه زن پولدارتر پیدا می کنه و به راحتی این ول می کنه در حالی که باردارش کرده! مرده با لگد می زنه تو شکمش تا از شر بچه راحت بشه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
مشخصه با تجربه استبهش اعتماد نکناستاد شدن

چه قدر ما دخترا بدبختیم نه🙂🥲

افرررین چشپت بی بلاجلو نفستو بگیر بگو نه ببین تلاشی میکنه واسه به دست اوردنت یانه

امتحانش میکنم اینجوری 🥺🙏

یه فیلمی هست لیلا حاتمی بازی می کنه ، اون فیلم حتما ببین ، لیلا حاتمی طلاق گرفته و یه صاحب کارش به ب ...

🥲🥲

آره خوب مگه چشه برای کسی نه زن داره و نه شوهر🙄

شما که بعد از یک ازدواج ناموفق ،فقط دنبال قد و هیکلی و بچگونه حرف زدن ،این راه رو هم برو . ولی بدون که این اقا شما رو بگیر نیست .برو به روح و روانت آسیب بزن و بعد که یک مورد مناسب برات پیدا شد همین صیعه ات باعث میشه نتونی ازدواج درست بکنی ،چون مطمین باش که نمیتونی موضوع صیغتو برای همیشه مخفیش کنی . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شما که بعد از یک ازدواج ناموفق ،فقط دنبال قد و هیکلی و بچگونه حرف زدن ،این راه رو هم برو . ولی بدون ...

بله درسته اینم حرفیه چون آدمش نیستم نمیتونم 🙂