2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست

تلیپیک زدی همه درست راهنماییت کردن 

امیدوارم براحرفامون احترام وارزش قایل شی دختر خوب

نگرانتم

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

تو موقعیتش عزیزم شرط یادشو میره. پیشبینی نمیشه کرداین کار اصلا ب صلاحش نیست 23سالشه چ لزومی داره بی ...

خیلی ممنونم عزیزم که راهنماییم کردی چشم به حرفتون گوش میدم🥺🙏

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه باشم ترجیح میدم در حضور خانواده ها خونده بشه... وشرط هم گذاشته بشه بدون دست زدن...عزیزم شرایط ...

آخه خانواده ام مشکل دارن نمیزارن🥺

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
تلیپیک زدی همه درست راهنماییت کردن امیدوارم براحرفامون احترام وارزش قایل شی دختر خوبنگرانتم

چشم عزیزم من خودم خیلی نگرانم عذاب وجدان دارم

وقتی کسی میخواد رابطه برای آشنایی داشته باشه چرا محرم نباشه؟ نامحرم باشن که خنده و شوخیشونم دچار مشک ...

ببخشیدا بعدن صیغه کنن به هردلیلی نخواد دائم کنه

این خانم ضربه میبینه،ازدواج دوم هم شکست خورده 

برای ازدواج دائم به مشکل میخوره

هنوز سنی نداره تازه جدا شده بهتره صبرکنه عجله نکنه تا اقا شرایط ازدواج دائم رو فراهم کنه

خودشو تو دست رس اقا نزاره،دست نیافتنی باشه نه اینکه برای اشنایی با هرکس زود صیعه کنه،اینجوری اصلا خوده اقاهم دلسرد میشه که چه زودم پیشنهاد صیغه رو قبول کرده

وقتی کسی میخواد رابطه برای آشنایی داشته باشه چرا محرم نباشه؟ نامحرم باشن که خنده و شوخیشونم دچار مشک ...

این چه حرفیه میزنی ،مگه صیعه برای اشناییه ؟ یعنی دخترتو میدی به پسری که سه چهار بار صیغه کرده برای آشنایی ؟ خدایا ! خدایا !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آخه خانواده ام مشکل دارن نمیزارن🥺

منم دارم جلو خودمو خیلی میگیرم با اینکه نیاز جنسیم داره فوران میزنه.... ولی انقد براخودت ارزش قایل باش صیغه نکن تحت هیچ شرایطی ... مردا غیرقابل پیش بینی هستن...

اینطوری لااقل سرت بالاست اگه نزاری بهت دست بزنه ی برگ برنده داری... نزار دستمالی بشی...

مال من به هزار روش ممکن کنو امتحان کرد ... حتی به این که میخوام صیغت کنم... الان منو نشونده خونه و بدون هیچ چشم داشتی خرجمو میده که سرکار نرم...

خودشم داره پولاشو جمع میکنه سال دیگه بیاد با خانوداش برای خواستگاری....

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

میخواد باهات رابطه جنسی داشته باشه 

میلش که بهت تموم شد صیغه رو تموم کنه ، بره سراغ صیغه بعدی

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ