2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
اسی مکه تو پلیسی ک تو محل کار پیشته؟

نه عزیزم پلیس نیستم حسابدار نیروی انتظامی هستم

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
حداقلش اینه: به اسم محرمیت باهاش رابطه جنسی برقرار نمیکنه

اگه بدون محرمیت رابطه جنسی داشته باشه چی میشه؟ تازه به نقطه قوت هم داره اینه که زن میتونه شرط ضمن عقد کنه رابطه نداشته باشه.

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگه بنظرمنم. اماخب حق باشمام هس. اماباصیغه روابط فرق دارهبلخره ادم کمتر میسوزهچونصیغه نزدیکترم ...

نه لزوما اتفاقا شرط میتونه بکنه حتی دستشم بهش نخوره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اره

سنت کمه... وقت کلی داری

لطفا قدر خودتابدون

اصن فک نکن ک یبارجداشدی ازش کمتری یاجمیدونم ی امتیازمنفی هس ک تن ب صیغه بدی

اصن ب ازواج خورد بعدنمیاد بکه تو صیغم شدی یواشی و بارچندم بوده واعتمادنکنه بعضیااینجوری هستن. 

اینادرنظربگیر

تشنه بزارش وبکو من بدون اجازه خانوادم اینکارو نمیکنم درست نیست.. 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مردا از این حرفا زیاد میزنن اگه میخوای رابطه داشته باشی فقط و فکر ازدواج نیستی که هیچ ولی اگه فکر ازدواجی به هیچ وجه این کار رو نکن و حتما حتما بگو با خانوادش باید آشنا بشی من هم دوبار ازدواج کردم همسر اولم فوت کرد آنقدر این جنس نر زر مفت میزنه که حد نداره فقط واسه خالی کردن خودش و 95 درصد خانواده ها هیچ وقت نمیزارن پسر مجرد با یه مطلقه یا بیوه ازدواج کنه 

بعد وو اون یک هفته شوهرم فققطططط از آیندمون حرف می‌زد اصصصصصلا ن حرکتی میزد ن نگاه هیزی می‌کرد ن حتی دستمو می‌گرفت ن حرف سسکی ای میزد اصصصلا ها با اینک الان البته شده ۳۸ سالش وای مقید و مذهبیه چون اکثر پسرای دهه ۶۰ اینجوری نیستن

میشه تو پی وی یه سوال ازتون بکنم؟ 

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
نه عزیزم پلیس نیستم حسابدار نیروی انتظامی هستم

اها خیلی هم خوب. 

اگر میخایش پلا رو خراب نکن عزیزم

اکر الان پنجاه پنجاهه ب دس اوردنشاون موقع خیلی شانست کمتره

واکر خط قرمز بزاری  شانست از پنجاه بالامیره گلم

من خیلی خوب مردامیشناسم

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

یعنی خوشم میاد که عاشق صیغه اید ! شما که کارشناسی چرا تشویقشون نمیکنید به مشاوره و تصمیم درست . فقط ...

وقتی کسی میخواد رابطه برای آشنایی داشته باشه چرا محرم نباشه؟ نامحرم باشن که خنده و شوخیشونم دچار مشکل میشه

سنت کمه... وقت کلی داریلطفا قدر خودتابدوناصن فک نکن ک یبارجداشدی ازش کمتری یاجمیدونم ی امتیازمنفی هس ...

مرسی عزیزم چشم🥺🙏

بنظرم صیغه کن ی مدت کوتاه به نیت اشنایی بیشتر اما تو این مدت به هیچ وجه نزار بهت دست بزنه

خودمون هم میتونیم صیغه بخونیم؟ 

تو موقعیتش عزیزم شرط یادشو میره. 

پیشبینی نمیشه کرد

این کار اصلا ب صلاحش نیست

23سالشه چ لزومی داره بی خبز خانوادش ایکارو کنه

ده سال ازم کوچیکتره اما بخدا حس کردم دخترمه و دارم حرص میخورم کاش نزدیکم بود نمیژاشتم اشتباه بره

ینی درستع؟

صیغه کنی بهت خیلی نزدیکتر میشه بالاخره میشی زنش

بعدم اگه نخوادت میتونه هربهانه ای بیاره فسخ کنه 

ازت سواستفاده میشه

اونوقت شما ضربه میبینی برای ازدواج دائمت به مشکل میخوری ،انگار میشه ازدواج سومت،جلوی نفستو بگیر بگو نمیتونم ضیغه کنم خانواده منم رضایت به صیغه نمیدن

خودمون هم میتونیم صیغه بخونیم؟

من اگه باشم ترجیح میدم در حضور خانواده ها خونده بشه... وشرط هم گذاشته بشه بدون دست زدن...

عزیزم شرایط منم مثه شماست تقریبا اما راضی به صیغه نشدم... مال منم پلیس هست و خوش قدوبالا...

همیشه هم جدی و اخمو...

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤