2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست

اسی بذار من تجربه شخصیمو میگم بعد فوت شوهر اولم شوهر فعلی این پیشنهاد و داد چون خیلی مذهبی هس مذهبی و خداترس واقعی....و گفت اگ بخوای بیای تو ماشینم گناه بزرگی انجام دادم ک نامحرم تو ماشینم اومده و عذاب وجدان میگیرم گفتش بیا یک هفته صیغه باشیم  ک اگ اومدی تو ماشین برای دور دور و تفریح و رستوران گردی و فلان عذاب وجدان نگیرم و اینک باااایددد خانواده ه بدونن از ارتباطمون و بعد یک هفته ک حرفامون و درباره آینده زدیم و هردو تصمیم قاطع گرفتیم ب امید خدا عقد شناسنامه ای دائم کنیم....همینطورم شد

میخوام بگم همه مردا اینطور نیستن ها

بعدم تو اون یک هفته محرمیت حتی لمسمم نکرد 

نه دوس ندارم🥺

متولد 79هسی؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه صیغه نباشه شکسته نمیشه؟؟

صیغه باشه اون تونسته باهاش ارتباط فیزیکی هم داشته باشه ولی صیغه نباشه فقط با هم حرف زدن و بیرون رفتن بدون اینگه بهش دست بزنه.مگه هر خواستگاری از راه میرسه باید سریع باهاش محرم شد؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
میدونم پسره اکیهاما یه ترسی دارم که دلیلشو نمی‌دونم اونم اینکه همش میگم نکنه پشیمون شم نکنه ازدواج ...

عزیزم طبیعیه دلت یک دل کن باهاش حرف بزن همون اول سنگ هاتو بکن براش خانواده نمیزارن یه مدت باهم در ارتباط باشید؟ 

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
اسی بذار من تجربه شخصیمو میگم بعد فوت شوهر اولم شوهر فعلی این پیشنهاد و داد چون خیلی مذهبی هس مذهبی ...

از روز اول محرمیت اومدن خواستگاری کردن با خانواده و فک و فامیلاشون و با مامان ک بابای شوهرم رفتیم محضر برای صیغه

اسی مکه تو پلیسی ک تو محل کار پیشته؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

اسی بذار من تجربه شخصیمو میگم بعد فوت شوهر اولم شوهر فعلی این پیشنهاد و داد چون خیلی مذهبی هس مذهبی ...

مرسی عزیز دلم که گفتی اینم حتی میگه خانواده ها در جریان باشن ولی خانواده من نمیزارن آخه

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
عزیزم طبیعیه دلت یک دل کن باهاش حرف بزن همون اول سنگ هاتو بکن براش خانواده نمیزارن یه مدت باهم در ار ...

نه متاسفانه خانواده ام اصلا نمی‌زارن

😭

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
نه دوس ندارم🥺

خب پس بهش بگو فعلا یه مدت صحبت گنیم اگه اوگی بود بیا خواستگاری اگه همه چی خوب پیش رفت محرم میشیم تا اونم خیالش راحت باشه.اینجوری ی ذره اونم پاش گیره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
آره خوب اینم هست 🥺

فقط همینه 

من دقیقا یه نمونه سراغ دارم اولش که بهم گفت خوشحال شدم گفتم بالاخره ازدواج میکنه دوستم بعدش فهمیدم ۳ساله اینطوری سرکارش گذاشته گفته حالا صبر کنیم بعد عقد....

خب اگه خیلی دودلی بیشتر رفت و آمد کنید بهتر بشناسیش 

به خانواده اش خیلی دقت کن، رفتار پدر و مادرش باهم 

حرف هایی که میزنن 

زبان بدن پسر

ما چون فامیل بودیم و از قبل شناخت داشتیم کارم زیاد سخت نبود

اتفاقا چرا از عقد تا عروسی من دائم پشیمون بودم🤣 چون فامیل بودیم مشکلات زیاد بود شوهرم نمیتونست مدیریت کنه دائما بحث داشتیم خودمم ناپخته بودم 

اما خب بعد عروسی دیگه همه چیز درست شد و جفتمون عاقل شدیم