2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
گلم میشه منم راهنمایی کنیعزیزم یه خواستگار دارم خیلی دو دلم ببین هر وقت میبینمش یا حرف می‌زنیم جواب ...

برو مشاور قبل ازدواج 

کاملا احساست طبیعیه،  منم اینطوری بودم اصلا دم عقد زدم زیر همه جی یهو... رفتیم مشاور و فهمیدم همه ی اینا از ترسیه که دارم 

گفت مناسب همین و ازدواج کردیم الان چند ساله خداروشکر واقعا هم راضیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگ قصدش جدیه صیغه چرا؟؟ مگ میخاد با رابطه داشتن و... بسنجتت؟همینجوری آشنا بشین

میدونی فک میکنه طلاق من سر این بوده که مشکل جنسی داشتیم 

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
با مادرش میگه صحبت کرده و مشکلی نداره 🥺

میل خودته دیگه بقیش چون خودت دلت میخواد ما هرچی بگیم براش راه حل میاری خودت بشین فکر کن دودوتا چهارتا کن 

اگه میتونی سیاست داشته باشی خودت و ول ندی یهو به بهانه صیغه بره تو مراحل بعدی بعد عزت نفستو خورد کنه و بقیه ماجرا که انشالله خوشبخت بشی ولی اینو بدون پسر پیغمبر نیست طرفت بالاخره غرایزی داره که ممکنه رفعشون که کرد دور انداخته بشی

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین نمیدونم این آقا چطور آدمیه. ولی مورد داشتم اطرافم که مردها وقتی به هدفشون میرسن دیگه زن به چشمشون نمیاد. توی اطرافم عقد کرده دیدم اینطوری. 

توصیه میکنم به هیچ عنوان باهاش وارد رابطه نشو. صیغه حلال خداست. شما هم منعی نداری. ولی اگه قراره صیغه بشی که یه مدت ازت استفاده کنه و بعد که ازت سیر شد ولت کنه نه. صیغه کنین که ارتباط بینتون شرعی باشه ولی تشنه نگهش دار. 

اگه صیغه نباشه شکسته نمیشه؟؟

راست میگه بنظرمنم. اماخب حق باشمام هس. اماباصیغه روابط فرق داره

بلخره ادم کمتر میسوزه

چونصیغه نزدیکترمیشه و بیشتر ضربه میخوره

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نظر خودتونه خب اینجوری هم برای شغل اون مشکلی پیش نمیاد هم اگه مذهبی هستید عذاب وجدان نخواهید داشت

ینی درستع؟

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
بدبختی اینه لامصب همین قد و هیکلش دل منو برده خیلی موقعیت سختیه خیلی🥺

پس خودتم دلت میخواد فک کنم 

اینو بدون صیغه شی  فقط یه زن صیغه ایی بحساب میایی

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

نکن دختر خوب ، بگو با هم آشنا میشیم اما بدون هیچ ارتباطی که احتیاج به صیغه خوندن باشه اگر خوشمون اومد میایی خواستگاری ، احتمال زیاد میخواد سواستفاده بکنه وگرنه چرا هیچ پسری به دختر مجرد که برای ازدواج بخواد آشنا بشه همون اول کاری نمیگه بیا صیغه بخونیم!!!!

با اینکه موافق صیغه تو دوران نامزدی هستم ولی وقتی خانواده ها نمیدونن و خواستگاری نیومده ممکنه قصدش سوء استفاده باشه درسته شرعی مشکلی نداره ولی باید ی مدت بدون اینکه حتی دست همو بگیرین با هم برین بیرون حرف بزنین ببین اصلا عقایدش بهت میخوره بعد ک اومد خواستگاری محرم شین وگرنه خواهرانه بهت میگم این اشتباه رو نکن.

یه بار جدا شی ولی دختری نیستی ک هر کی از راه رسید بخواد صیغه ات کنه واسه رفع نیازش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ببین نمیدونم این آقا چطور آدمیه. ولی مورد داشتم اطرافم که مردها وقتی به هدفشون میرسن دیگه زن به چشمش ...

دقیقا

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

گلم میشه منم راهنمایی کنیعزیزم یه خواستگار دارم خیلی دو دلم ببین هر وقت میبینمش یا حرف می‌زنیم جواب ...

خب این ترس طبیعی هست. در مرحله اول تمام خوبی ها و بدی هاش رو توی یه کاغد بنویس بعد شروع کن به نمرده دادن از یک تا پنج. پنج رو به خطوط قرمز بده بعد میفهمی از چی این بنده خدا بدت میاد. مرحله دوم اینه در مورد ترس هات با یه با تجربه صحبت کن  در مرحله سوم اینه که حتما یه مشاور ازداج برید

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.