2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
یه حقیقتی که هست اینه شاید میخواد اینجوری با خیال راحت ازت استفاده کنه اخرشم بگه اخی خانواده ها راضی ...

با مادرش میگه صحبت کرده و مشکلی نداره 🥺

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بعد از صیغه آقا رها کنه و بره اسی شکسته میشهاسی باید حواسشو جمع کنه

اگه صیغه نباشه شکسته نمیشه؟؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اتفاقا اینکه خیلی خوبه مشکلی نداره بهتر از اینه که بدون صیغه باهم در ارتباط باشید.

گلم  میشه منم راهنمایی کنی

عزیزم یه خواستگار دارم خیلی دو دلم ببین هر وقت میبینمش یا حرف می‌زنیم جوابم بهش مثبته

ولی وقتی میام خونه استرس میگیرم  نمیتونم بگم جوابم مثبته بیشتر سمت منفی می‌ره

بنظرت چکار کنم همش دو دلم

بخدا دارم دیوونه میشم 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بگو اتفاقامنم حساسم مث خودش ک از طلاق میترسه ننه باباشدیده

صیغه کنی شانس بدست اوردنش کمترمیشه

اکر میخایش بنظرم تشنه بزارش

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

عزیزم اگ قصدش جدیه صیغه چرا؟؟ 

مگ میخاد با رابطه داشتن و... بسنجتت؟

همینجوری آشنا بشین 

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹
گلم میشه منم راهنمایی کنیعزیزم یه خواستگار دارم خیلی دو دلم ببین هر وقت میبینمش یا حرف می‌زنیم جواب ...

عزیزم برو مشاوره باهاش تا مطمئن شي فقط مشاوره میتونه کمکت کنه

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
چرا داره از لحاظ قانونی حمایت میشه مثلا به بارداری ختم بشه

به بارداری ختم نشه چی؟ 

صیغه فقط مهریه داره ، هیچ قید و بند دیگه ای نداره که 🙃

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اسی اینقدر رو ظاهرش مانور ندهچون اونوقت نمی‌تونی ایرادها و عیبهاش رو ببینی

بدبختی اینه لامصب همین قد و هیکلش دل منو برده خیلی موقعیت سختیه خیلی🥺