2777
2789
عنوان

طلاق صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 171 پست
اونی که اول پیشنهاد صیغه میده یعنی جدی نمیخوادتت معمولادقت کن این مدلی نباشه اتفاقا اولش مهمه چجوری ...

بله درسته🙏🥲

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪

بنظرم زود صیغه نشو هرچقدرم ک خوشت اومده فرصت بده و خوب بررسیش کن شاید فقط برای صیغه میخواد و ن چیز دیگه ک بدجوری آسیب روحی میبینی 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته اینم حرفیه چون آدمش نیستم نمیتونم 🙂

پس به اینده خودت بیشتر  فکر کن . اگر دایم نکنه بعد میشی  خاننی که یکبار ازدواج کرده ،یک مدت هم صیغه هم شده! دیگه خودت میدونی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

نکن عزیزم خودتو ننداز تو خط یه زن صیغه ای ارزش خودتو پایین نیار روح خودتو لکه دار نکن دیگه نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بنظرم زود صیغه نشو هرچقدرم ک خوشت اومده فرصت بده و خوب بررسیش کن شاید فقط برای صیغه میخواد و ن چیز د ...

همینجوریش بخدا روح و روانم بهم ریخته🥺

امضامو دیدی یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرس😍 آرزومه برم مشهد و کربلا ❤️ یه دختر قوی و خودساخته 💪
نکن عزیزم خودتو ننداز تو خط یه زن صیغه ای ارزش خودتو پایین نیار روح خودتو لکه دار نکن دیگه نمیدونم م ...

بله عزیزم متوجه شدم 

سلام منم نظرم اینه که بدون محرمیت‌ آشنا بشید بعد برید عقد کنید ..اگر هم قبول نکرد بسلامت..شما بیشتر ببین اخلاقش با آشناها و فامیل چطوریه..نمیشه که تو محیط کار یجور باشه با شما یجور دیگه‌..این‌ اگر اینجوریه پس دوقطبیه

من باهاش صحبت میکنم میگم نمیتونم صیغه بشم عذر میخوام اگ منو واقعا بخاید باید دائمی باشید چون من نمیتونم به همسر آینده ام خیانت کنم🥲🙏

اگه اونم از تو خوشش اومده کوتاه نیا نه صیغه کن نه بذار بهت دست بزنه، اگه صیغه کنید بعد یه مدت نمیگه اوکیه بذار بریم مرحله بعد، فقط میگه این که با من صیغه شده شاید قبلنم صیغه کسی دیگه شده یا اصلا سخت نمیگیره و به همه پا میده.. لطفا عاقل باش💛

حتی شاید این مورد برای ازدواج جور نشه ، بعد چطوری میخوای برای همسر آیندت توضیح بدی که صیغه شدی؟ چون بهرحال میفهمه و برات بد میشه

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که قصد سو استفاده ازت رو دارهپسری که بخوادت بهت دست نمیزنه... اینو ه ...

دقیقا کسی که واقعا یه زنی دوست داشته باشه ، براش ارزش می زاره و با احترام میاد خواستگاری و محترمانه به دستش میاره ، نه مخفیانه و دور از چشم بقیه و صیغه ای و یواشکی ! جلوی بقیه با افتخار دستش تو دستش می گیره و تو پارک باهاش قدم می زنه نه اینکه بگه بیا فلان خونه دوستم امروز خالیه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
سلام منم نظرم اینه که بدون محرمیت‌ آشنا بشید بعد برید عقد کنید ..اگر هم قبول نکرد بسلامت..شما بیشتر ...

میدونید کلا آدمیه که به کسی اهمیت نمیده فقط من میبینه میخنده و میگ از بقیه خوشم نمیاد ارتباط میگیره با بقیه ولی گرم نه

ولی من میگم اگ زنی صیغه مرد زن دار بشه مشکل داره نه مجرد تازه اونم نه اینک دائم صیغه بشی صیغه یه نفر ...

آشنایی ازدواجی که خانواده ها در جریان باشن

حداقل یکبار واس خواستگاری اومده باشه واس آشنایی بیشتر 

رابطه ای ک هیچکس خبر نداره فقط بین دختر پسر

دختر بازندس

آشنایی ازدواجی که خانواده ها در جریان باشنحداقل یکبار واس خواستگاری اومده باشه واس آشنایی بیشتر رابط ...

آخه خودش میگ میام صحبت میکنم با خانواده ات ولی خانواده اجازه محرمیت نمیدن میگن دائم

همه شهرها که یه جور نیستند

میدوتی ایشون تامرحله اخرو میبنه و میگه اگر کاری کردن گناه نشه

خودمون داریم میگم اصصصصلا نباید ب اونجابرسه کاری کنن

و نبایدازهمین اول اشتباه اتفاق بیوفته. 

دختر23سالشه

تادهسال دیگم میتونه منتظر خاستگارخوب باشه دست کم ده سال 

موقعیت کاری خوبیهم داره تواجتماعه ایناخودش کلی شانسش رو بالامیبره

گفته پدرمادرجداشدن میترسم بیافعلا عقد موقت

چی فک کرده باخودش اخه

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......