دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من اصفهانم اینا برای خودمون طبیعیه کنجکاو شدم بدونم رسم بقیه شهرا چیه که اینا براشون سخت و عجیبه؟؟؟؟
دیگه هر شهری رسمی داره میان گیر میدن به ما.
مثلا همینجا تو سایت دیدم گفتن جنوب داماد جهاز کامل میده من تعجب کردم برا ما که دختر خیلی جهاز میگیره این عجیبه!
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همینو بگوانگار داماد غلام حلقه بگوششونهاصفهانی ها به دختر جهاز میدن از اون طرف هم انتظار دارن از دام ...
دقیقا...
برا کادو دادن و اینام هر چی داماد بیشتر بیاره از اونطرف عروس هم سنگ تمام میذاره