2777
2789
چیه مگه من اصفهانم اطلاع ندارم😂

وااا

چه اصفهانی ای هستی که نمیدونی؟

اولین موردش اینکه باید ۲ میلیارد تومن جهیزیه داشته باشی وگرنه هر دیقه باید از حرفهای شوهر و قوم شوهر بری تو اتاق گریه کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها اینا را میگی عادیه دیگه برا ماها

👌😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2805
واااچه اصفهانی ای هستی که نمیدونی؟اولین موردش اینکه باید ۲ میلیارد تومن جهیزیه داشته باشی وگرنه هر د ...

من اصفهانم اینا برای خودمون طبیعیه 

کنجکاو شدم بدونم رسم بقیه شهرا چیه که اینا براشون سخت و عجیبه؟؟؟؟ 

آقا هستم

من اصفهانم اینا برای خودمون طبیعیه کنجکاو شدم بدونم رسم بقیه شهرا چیه که اینا براشون سخت و عجیبه؟؟؟؟

دیگه هر شهری رسمی داره میان گیر میدن به ما.

مثلا همینجا تو سایت دیدم گفتن جنوب داماد جهاز کامل میده من تعجب کردم برا ما که دختر خیلی جهاز میگیره این عجیبه!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دیگه هر شهری رسمی داره میان گیر میدن به ما.مثلا همینجا تو سایت دیدم گفتن جنوب داماد جهاز کامل میده م ...

همینو بگو

انگار داماد غلام حلقه بگوششونه

اصفهانی ها به دختر جهاز میدن از اون طرف هم انتظار دارن از داماد و معمولا هم زندگیهاشون خوبه و بهم احترام میذارن

همینو بگوانگار داماد غلام حلقه بگوششونهاصفهانی ها به دختر جهاز میدن از اون طرف هم انتظار دارن از دام ...

دقیقا...

برا کادو دادن و اینام هر چی داماد بیشتر بیاره از اونطرف عروس هم سنگ تمام میذاره

خب اگه سخت میگیرن میتونن چون دست بالا رو دارن بقیه هم مثل اصفهانی‌ها هوای بچه شون رو داشته باشن و سخ ...

درسته تازه هرچی دختر جهاز بده پسر چند برابرش مهر میده تا بعد جهازم مال داماد نیست فقط ازش استفاده میکنه😂

آقا هستم