2777
2789
عنوان

شیر شب نوزاد

122 بازدید | 24 پست

پسرم ۶ ماه نیمشه.غذای کمکی هم بهش میدم اما شبا هر یکساعت بیدار میشه دیگه واقعا نمیکشم خودم خیلی لاغر شدم توروخدا کسی تجربه داره بگه چکار کنم دارم روانی میشم..شیر خودم میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شیر شبشو قطع کن..اما من تا دو سالگی شیر خودمو دادم دندوناشم خراب نشد..شیر خشک قندش بالاست و احتمال خرابی دندان بیشتر..من دیگه از ۶ ماهگی که به غذا افتاد شیر خشک رو ندادم..یواش یواش کم کردم‌

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
تآکی طول میکشه

بچه هرچقدر بزرگتر بشه مشکلاتش هم بزرگتر میشه.... تا وقتی شیرخواره هست باید نصف شبها بیدار بشی به بچه شیر بدی... حتی بعد از شیرخوارگی هم بچه اگه نصف شب بیدار بشه گریه میکنه باید بخوابونیش

نه تا یک سال. بعدشم قانون خاصی نیست بنظرم همه بچه ها با هم فرق دارن

بچه ها بعداز شش ماه دیگه نباید شبا شیر بخورند به دلایل مختلف من راه حل بچه شیر خشکی رو بلدم 

ولی شیر مادر رو نه 

ولی حتماً از یه متخصص کمک بگیرید 

شیر شب باید قطع بشه

خوب شیر شبشو قطع کن..اما من تا دو سالگی شیر خودمو دادم دندوناشم خراب نشد..شیر خشک قندش بالاست و احتم ...

چجوری قبلا هر سه ساعت بیدار میشد الان هر یکساعت اصلا نمیتونم قطع کنم یا ندم گریه میکنه وکلا بیدار میشه

2810