2777
2789
عنوان

شرایط نگهداری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 29 پست
شوهرم بفهمه نمیزاره😔

خب نذار بفهمه بگو چکاپ میخوام برم حداقل یه ازمایش بده شاید خطا داشته بیبی چک

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مشکل داره

ب نظر من اینقدر ساده ب سقط نگاه نکنید...اصلا کار ب آسیب هائی کِ ب بدن میخوره ندارم...شاید ۱ درصد خدایی نکرده دیگه باردار نشید یک عمر پشیمونی میمونه...ب نظرم اگر به همسرت نگفتی هنوز اول ی مشاوره برو شرایطتت رو بگو ببین نظر مشاور چیه بعد ی دکتر زنان برو باید برات آزمایش و سونو بنویسه ببینه تو چه وضعیتی هستی...ولی بِ عواقبِ سقط فکر کن حتما

ب نظر من اینقدر ساده ب سقط نگاه نکنید...اصلا کار ب آسیب هائی کِ ب بدن میخوره ندارم...شاید ۱ درصد خدا ...

کلا با زندگی که دارم بچه نمیخام تااخر عمرم

یکی بیاد بدبخت بشه

وفتی عرضه خوشبخت کردنش رو ندارم برا چی بچه دار بشم

خاک تو سرم کنن 

من قرص میخوردم 

ب نظر من اینقدر ساده ب سقط نگاه نکنید...اصلا کار ب آسیب هائی کِ ب بدن میخوره ندارم...شاید ۱ درصد خدا ...

اره دقیقا ....من اصلا جلوگیری ندارم ولی اصصصصلا حامله نمیشم بار آخر شدم یکبار خودش سقط شد و دیگ هم باردار نشدم اصلا جلوگیری هم ندارم......

اسی حواستو جمع کن شوهرتم ک میگی مشکل داره اومد و خدایی نکرده بچه دار نشی و اونم عشق بچه داشته باشه روت هوو بیاره......حواستو جمع کن اگ فعععلاااا بچه نمیخوای حامله نشی ک سقط کنی آسیب ببینی

ای خدا کاش دشمنتون هم ب دردایی ک من کشیدم مبتلا نشه

یکم درک میکنم،چون این نوع بیماری دیدم ،ولی درک ننیشه کرد،چون بنظرم زجراورترین لحظات با یه ادم شکاک میشه سپری کرد،دایم باید درحال اثبات باشی،وانقدر محتاط باشه تمام کارات که کم کم به خودتم شک میکنی ووسواس فکری میگیری

کلا با زندگی که دارم بچه نمیخام تااخر عمرمیکی بیاد بدبخت بشهوفتی عرضه خوشبخت کردنش رو ندارم برا چی ب ...

اگه مطمئنی بدبخت میشه یک راهی بهت میگم یک پرستار خصوصی پول بده تو کلینیک ها زیاد هستن برات تو واژنت سوند بذاره وبرای ۲۴الی۴۸ساعت سوند اون تو بذار بمونه بعد میافتی رو خونریزی و...

من دوستم پزشک هست خودش دوبار تاحالا اینطوری سقط کرده بعدم باید سونو اینا بری بقایا اینا نداشته باشه

اره دقیقا ....من اصلا جلوگیری ندارم ولی اصصصصلا حامله نمیشم بار آخر شدم یکبار خودش سقط شد و دیگ هم ب ...

ادم تو حکمت خدا می مونه

دختره بستری بود تو بیمارستانِ روانی بِ علتِ تجاوزی کِ دیده بود و با همون یکبار تجاوز ۲ قلو باردار شده بود و می‌گفت ب هیچ وجه نمیخوامشون و دنیا بیان باید برن سطل زباله

اونوقت ماها هم شرایط مالی و جانی و همه چی داریم...در حسرت

من کِ تسلیمِ رضایِ خدام...اِنشاءالله هر آنچه کِ از خیر و صلاحِ برا بنده هاش رقم بزنه

ادم تو حکمت خدا می مونهدختره بستری بود تو بیمارستانِ روانی بِ علتِ تجاوزی کِ دیده بود و با همون یکبا ...

منم که برای چندمین بار دارم میرم ازمایش بدم بلکه هورمونم درست بشه برم ای وی اف از تابستون درگیریم.. اونوقت اینجا میخوان سقط کنن و راهنمایی میکنن برا قتل 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ادم تو حکمت خدا می مونهدختره بستری بود تو بیمارستانِ روانی بِ علتِ تجاوزی کِ دیده بود و با همون یکبا ...

الهی امین .....از خدا میخوام خیلی زود جوری ک انتظارشو نداری دامنتو سبز کنه بیای زیر همین پست خوشحالم کنی

الهی امین .....از خدا میخوام خیلی زود جوری ک انتظارشو نداری دامنتو سبز کنه بیای زیر همین پست خوشحالم ...

قربونت الهی آمین

الهی کِ خدا حاجتِ قلبی شما رو هم بده و آرامشِ الهی سهمِ قلبِ مهربونت باشه 🍃

الهی کِ خدا دامنت و سبز کنه و بهت ی اولاد سالم و صالح بده 🍃

ممنون عزیزم همچنین ♥️♥️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2810