2777
2789
عنوان

زن دادلش کثیف بی مسئولیت

1103 بازدید | 28 پست

اومد خونمون  دختر داداشم ک ۴ سالش هست بهش گفت دستشویی شماره دو دارم گفت خودت برو من نمیام پاگوشی بود بچه هم دمپایی بزرگ پوشید   اومد بیرون دیدم پی پی کرده  رو دمپایی کلی پی پی رو دمپایی بود بهش میگم پی پی کرده رودمپایی ب دخترش میگه مامان برو دستشویی بشور   اخرش خودم رفتم با وایتکس همه رو شستم  یعنی چی این کثیف بازیا  بچه نمیتونین نگه دارین خب پس نندازین   داداشم نبود ک اون بشوره

چه بی فرهنگه 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو نجسی پاکی واقعا اعصابم بهم‌میریزه

منم مامان طفلیم از زنداداشش همین ضربه رو خورده خدا به سرشون میاره من مطمئنم 

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
زن داداشت ک واقعا کثیف اما هرچیزی ک عصبیت کنه وسواسحس میکنم خ روت فشار اخه کلمه هات همه پر خشم

خب من نمیدونم پای اون بچه ب پی پیا خوزده اومده رو فرش واقعا عصبیم میکنه اخه تو جنگل ک زندگی نمیکنیم 

خب من نمیدونم پای اون بچه ب پی پیا خوزده اومده رو فرش واقعا عصبیم میکنه اخه تو جنگل ک زندگی نمیکنیم

ببین اصل گفتارت درست

اما انگار این مساله انقدر خشمگینت کرده که هم عصبی شدی هم از شدت ناراحتی راجبش تاپیک زدی

نمیخوام بگم حرفات بی اهمیت میخوام بگم باخودت اینطور نکن

داغون میشی زیادی واکنش نشون میدی که نشون میده از درون خشم داری و فشار زیادی روت که اینجوری خالیش میکنی

زن داداشت ک واقعا کثیف اما هرچیزی ک عصبیت کنه وسواسحس میکنم خ روت فشار اخه کلمه هات همه پر خشم

واقعا حق داره 

وسواس نیست . بهداشته عزیزدلم 

پدر و مادر باید مسئولیت پذیر باشن ‌‌. خونه ی بقیه جای بی خیالی و کثیف کردن نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2810