2777
2789
عنوان

گریه شدید نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 40 پست

وقتی سینه اتو دهنش میذاری گاز نمی گیره یا بکشه با دهنش اینور اونور؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هر نیم ساعت گریه میکنه و فقطم شب

اول برو یه اسپند دود کن صدقه بده. بعدش شکمش رو اروم ماساژ بده. اگه قطره استامینوفن داری بزن به انگشت دستت بمال به لثه هاش شاید درد دندون داره. آب هم بده شاید تشنش هست. 

اسی فعلابچه که روز میخوابه سعی کن خودتم بخوابی استراحت کنی بتونی ادامه بدی

خیلی بدخوابه متاسفانه از رو پام بزارمش زمین نهایتا نیم ساعت بخوابه که من نیم ساعته خوابم نمیبره

ولی رو پا و بغلم ۲ساعتو قشنگ خوابیده اونجوریم میترسم بخوابم بیفته از بغلم یا پام

2805
تا چه مدت؟زیاد بدم ضرر نداشته باشه؟البته بگم اینم استامینوفن پاراکید که خوش طعمه هم میخوره بالا میار ...

یه چهار  پنج روز  فقط شبا یه بار بده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
ایه الکرسیم میخونم هرشب براش اصلا موندمدکترم ندونست علتشوقبلا کولیک شدید داشت ولی کامل خوب شده بودفق ...

حتما شب ها باد میگیره تو گوشش که با مک زدن آروم میشه شب ها گوششو با ویکس چرب کن ببین آروم‌میشه یا نه کلاه نخی سرش کن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
۲برابر وزنش؟

آره نترس چیزی نمی‌شه 

2810