2777
2789
عنوان

اگه پیش بچمون از خانواده شوهر بد بگیم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست
اره آسیب روانی داره بچه کلا از اختلاف چیزی نباید بدونهچون ببین کاری ام نمیتونه برات بکنه اونهارو هم ...

ولله باباش اصلا مجردیم با خانوادش جدا بوده ۳ سال یه بار نمیرفته پیششون الانم ۳ سال قهر بودیم باهاشون حرف نزد دیگه این آخرا گاهی حرف میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خانواده شوهر مثلا مادرشوهر به بچه ضربه زده باشه جادوگر باشه باید چیکار کنیم؟اینم‌بگیم روابط خیلی ...

بسپار به خدا همین که نمی بینشون خدا روشکر کن اگر جادوی هم دارن با کم دیدنتون دیگه دنبالش نمیرن اونای که هست هم باطل کن 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

بچه هاگناه دارن.  از الان بچتو وارد دنیای بزرگا نکن.  از الان بهش نفرت رو یاد نده.  اونا دشمنش نیستن پدربزرگ و مادر بزرگش هستن

چطور پسرشونو میخوای خودشونو نمیخوایو نمیذاری نوشونو ببینن؟ 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
مال من انقدر بد بودن که قطع رابطم بچمو ندیدن ولی با این حال هیچ وقت بدشونو از الان به بچه نمیگم ذهن ...

بزرگ بشن خودشون می فهمن، مادرشوهرم خیلی خیلی فرق می ذاره بین بچه های منو و خواهرشوهرم، اولا پسرم کوچیک بود نمی فهمید عاشق خانواده شوهرم بود با اینکه محبتی نمی دید الان ۹ سالشه خانواده منو خیلی بیشتر از خانواده شوهرم دوست داره میگه مامان اونا انگاری ما نوه شون نیستیم فرق می زارن ولی اون یکی مامان جون خیلی به ما محبت می کنه

بچه هاگناه دارن. از الان بچتو وارد دنیای بزرگا نکن. از الان بهش نفرت رو یاد نده. اونا دشمنش نیستن ...

عزیزم شوهرمم نمیخوادشون 

کل بدنش دستاش همش جای سیگار و داغ شدنه 

انقد پول شوهرمو خوردن انقد اذیتش کردن

کتکش زدن و روحیشو خراب کردن تو بچگیاش 

تو آیندشم خوردش کردن پولشو خوردن 

دیگه بماند با من چیا کردن :)

من میگم حیوونن